Jump to content

Welcome to Gaming On Steroids Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

GoS Guide - How to solve your problems


  • Please log in to reply
173 replies to this topic

#21
AnhDuc

AnhDuc

    GoS Lover

  • Contributor
  • 3,194 posts
  • LocationVietnam

Same problem :/

 

Thanks for fast response, I tried those too and I'm on the Admin account.

 

There is no file LuaUtilities.dll, is there any link where I can download this file?

 

I just see a new Application Error when i closed the app: 

 

"Exception EAccessViolation in module Loader.exe  at 00000000.
Access violation at address 00000000. Write of address 00000000."

 

send me your http://ultraviewer.net id and password when youre online: https://www.facebook...100014690550498


  • 0

#22
leafs

leafs

    Newbie

  • Members
  • 3 posts

send me your http://ultraviewer.net id and password when youre online: https://www.facebook...100014690550498

Thank you, I don't know what happened, when I restarted my computer, it worked (I havent changed anything since I restarted) 

+1 for your support =) 


  • 0

#23
AnhDuc

AnhDuc

    GoS Lover

  • Contributor
  • 3,194 posts
  • LocationVietnam

Thank you, I don't know what happened, when I restarted my computer, it worked (I havent changed anything since I restarted) 

+1 for your support =) 

 

glad to hear that :)


  • 0

#24
KKgod

KKgod

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

GoS for LOL failed to restart process(Error terminating "League of Legends.exe process") 

I have this errot too :|

 


  • 0

#25
AnhDuc

AnhDuc

    GoS Lover

  • Contributor
  • 3,194 posts
  • LocationVietnam

GoS for LOL failed to restart process(Error terminating "League of Legends.exe process") 

I have this errot too :|

 

open task manager -> kill process "league of legends.exe"


  • 0

#26
testerhdre

testerhdre

    Member

  • Members
  • 18 posts

@AnhDuc + @GravesExploitZ 

hi , 
i installed all necessary programs(directx, visula c ,framwork ....) but i still have fps drop 
i use other scripts(elobuddy,leaguesharp ) but the fps is ok (60 minimun:40)
but with gos my fps is (+-20 minimum=11-->13 !!!) 
is there any solution 
thx

  • 0

#27
KKgod

KKgod

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

open task manager -> kill process "league of legends.exe"

mmm not working! well i do this i open the program(administrator right) press the download & install button then open my launcher (change to legacy client open a AI game (because custom if i terminate league of legends .exe then the game finish xD) then the error terminate appear so i open task manager and kill league of legends.exe then reconnect to see if work but nothing :|

PD: tested without scripts and with the challengerevade.lua and sl-series.lua scripts

Edited by KKgod, 24 December 2016 - 09:57 .

  • 0

#28
AnhDuc

AnhDuc

    GoS Lover

  • Contributor
  • 3,194 posts
  • LocationVietnam

mmm not working! well i do this i open the program(administrator right) press the download & install button then open my launcher (change to legacy client open a AI game (because custom if i terminate league of legends .exe then the game finish xD) then the error terminate appear so i open task manager and kill league of legends.exe then reconnect to see if work but nothing :|

PD: tested without scripts and with the challengerevade.lua and sl-series.lua scripts

pm me when youre online: https://www.facebook...100014690550498


  • 0

#29
callmevaylord

callmevaylord

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

 When i paste the link i got a message :Failed to download from link !

How can i fix that?


  • 0

#30
AnhDuc

AnhDuc

    GoS Lover

  • Contributor
  • 3,194 posts
  • LocationVietnam

 When i paste the link i got a message :Failed to download from link !

How can i fix that?

 

which link? :)


  • 0

#31
callmevaylord

callmevaylord

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

all from vayne


  • 0

#32
AnhDuc

AnhDuc

    GoS Lover

  • Contributor
  • 3,194 posts
  • LocationVietnam

all from vayne

 

see this please: http://gamingonstero...-to-set-up-gos/


  • 0

#33
onzero

onzero

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • LocationRomania

ERROR: C++ Visual Runtime errors/bugsplats ?

SOLUTION: http://gamingonstero...runtime-errors/

SOLUTION not found , still error and i install the program


  • 0

#34
TaxationIsTheft

TaxationIsTheft

    Newbie

  • Members
  • 1 posts

so everytime i click the loader.exe nothing happens


  • 0

#35
AnhDuc

AnhDuc

    GoS Lover

  • Contributor
  • 3,194 posts
  • LocationVietnam

 

ERROR: C++ Visual Runtime errors/bugsplats ?

SOLUTION: http://gamingonstero...runtime-errors/

SOLUTION not found , still error and i install the program

 

 

so everytime i click the loader.exe nothing happens

 

pm me: https://www.facebook...100014690550498


  • 0

#36
invasian

invasian

    Newbie

  • Members
  • 3 posts

15879455_10154117856362401_1797419478_n.

This shows up when i run both LOL and GOS as admin. 

 

LOL is in borderless mode

UAC disabled

C++ runtimes are updated. 

 

any suggestions?


  • 0

#37
AnhDuc

AnhDuc

    GoS Lover

  • Contributor
  • 3,194 posts
  • LocationVietnam

15879455_10154117856362401_1797419478_n.

This shows up when i run both LOL and GOS as admin. 

 

LOL is in borderless mode

UAC disabled

C++ runtimes are updated. 

 

any suggestions?

 

try opening gos after you successfully went ingame


  • 0

#38
yoloswag123

yoloswag123

    Newbie

  • Members
  • 3 posts

try opening gos after you successfully went ingame

I got the same issue, didnt work starting in game

 

edit; successfully injected but same error 10 sec  after

0327a4ecbf4e9d863e167224c5c781b3.png
 


Edited by yoloswag123, 06 January 2017 - 12:12 .

  • 0

#39
AnhDuc

AnhDuc

    GoS Lover

  • Contributor
  • 3,194 posts
  • LocationVietnam

I got the same issue, didnt work starting in game

 

edit; successfully injected but same error 10 sec  after

0327a4ecbf4e9d863e167224c5c781b3.png
 

 

try unchecking "use humanizer" and checking "select patch manually"


  • 0

#40
belhidahermenia

belhidahermenia

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

when i use GoS loader and play league it says "GoS for LOL failed grab info (Error getting "League of legends.exe" CommandLine)..." Somedody? Help?


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users