Jump to content

Welcome to Gaming On Steroids Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

[Patch 7.x] [Alpha] Summoner Rift Bot|AutoLeveling Script v0.03


  • Please log in to reply
61 replies to this topic

#21
eliabeporbia

eliabeporbia

    Newbie

  • Members
  • 3 posts

good <3


  • 0

#22
zhehao

zhehao

    Newbie

  • Members
  • 1 posts

****


  • 0

#23
powiat

powiat

    Newbie

  • Subscriber
  • 3 posts

its good but it shoudn't come back to base every 300 gold for example if he want buy only sword. do you plan add using abilities i want just only press q,w,e,r


Edited by powiat, 13 December 2017 - 10:30 .

  • 0

#24
MeoBeo

MeoBeo

    Advanced Member

  • Scripts Developer
  • 767 posts
  • LocationUnited States

Update v0.03:

  • Improved logic.
  • Support spells usage for Ashe/MissFortune


  • 1

#25
kevin90299

kevin90299

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

這是甚麼腳本?


  • 0

#26
lenixon

lenixon

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • LocationBronzil
Didn't work here. The bot only walks one time in the base and then does nothing else. The GoSWalk does nothing apparently and the SRBot only says "SR Bot: Downloading Lib..." on chat.

In the upper left corner, shows a lot of messages (more than 4) like "{OnDeleteObj} invalid key to 'next'".

I think that's it.

Edited by lenixon, 25 December 2017 - 06:59 .

  • 0

#27
dygloon

dygloon

    Newbie

  • Members
  • 3 posts

Do we need an autoqueueur ? Can you link me one pls


  • 0

#28
Zimbar

Zimbar

    Advanced Member

  • Members
  • 43 posts
  • LocationChile

doesn't work, dont move


  • 1

#29
MeoBeo

MeoBeo

    Advanced Member

  • Scripts Developer
  • 767 posts
  • LocationUnited States

Didn't work here. The bot only walks one time in the base and then does nothing else. The GoSWalk does nothing apparently and the SRBot only says "SR Bot: Downloading Lib..." on chat.

In the upper left corner, shows a lot of messages (more than 4) like "{OnDeleteObj} invalid key to 'next'".

I think that's it.

 

wait for lib downloaded then reload. do not forget to enable goswalk

doesn't work, dont move

read above


  • 0

#30
alexfc23

alexfc23

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 14 posts

Works perfectly for me.

Just select GoSWalk guys and wait for the lib. That's all. Happy levelling!

 

 

EDIT: Can you add like automatic matchmaking? To search by itself, or something.


Edited by alexfc23, 26 December 2017 - 05:19 .

  • 0

#31
dygloon

dygloon

    Newbie

  • Members
  • 3 posts

Bot buys items but doesn't moove : https://imgur.com/VZEOkMZ


Edited by dygloon, 26 December 2017 - 08:13 .

  • 0

#32
karol0805

karol0805

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

Bot buys items but doesn't moove : https://imgur.com/VZEOkMZ

 

I have an identical problem...

I have an identical problem


  • 0

#33
MeoBeo

MeoBeo

    Advanced Member

  • Scripts Developer
  • 767 posts
  • LocationUnited States

Bot buys items but doesn't moove : https://imgur.com/VZEOkMZ

 

 

I have an identical problem...

I have an identical problem

read all my post in this topic before asking

t2yeLAQ.png


  • 0

#34
ggBless

ggBless

    Advanced Member

  • Members
  • 42 posts

read all my post in this topic before asking

t2yeLAQ.png

 

sir please make a miss fortune script i love ur work <3


  • 0

#35
lenixon

lenixon

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • LocationBronzil

I've played an entire game and I don't know why but the SR Bot lib never loads. I've tried a lot of times and a lot of things. The firewall is already disabled and the GoSWalk is in the Common folder. What is the requirements? Needs some configuration (like deactivate humanizer, idk) in game or just download the GoS, put and enable the GosWalk and SRBot that should work? I really don't know what to do anymore.

What I need to do? Blame me, I don't care: https://imgur.com/a/8fYEU


  • 0

#36
dygloon

dygloon

    Newbie

  • Members
  • 3 posts

I found the solution yesterday anyway, do you have an autoqueuer to do so many games in a row ?


  • 0

#37
iPixel

iPixel

    Member

  • Members
  • 12 posts

Waited since 20 mins, the Lib still not Downloading...


  • 0

#38
Baevur

Baevur

    Newbie

  • Members
  • 1 posts

{OnDeleteObj}[String"GoSBase_.lua"]:2811: C Stack Overflow 

 

 

 

And Some other ****

What can i do because it doesnt work for me


  • 0

#39
Preach

Preach

    Advanced Member

  • Members
  • 61 posts
  • LocationVenezuela

The skins change makes the pull lines of error comes to close the game.The skins change makes the pull lines of error comes to close the game.


  • 0

#40
MFoox

MFoox

    Newbie

  • Members
  • 2 posts

For me dont work, my game not open


  • 0




3 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users


    Bing (1)