Jump to content

Welcome to Gaming On Steroids Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

BugSplat 뜨시는 분들 참조하세요.


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
CAN

CAN

    Advanced Member

  • Members
  • 199 posts

게임상의 설정에 진입후 화면에서

 

테두리없음 / 창

 

모드로 설정해야 에러가 뜨지 않습니다.

 

전체화면시 버그스플랫이 뜨니 참고하여 주세요.


  • 0

#2
SeouL1

SeouL1

    Member

  • Members
  • 21 posts

:illuminati:


  • 0

#3
W0rry

W0rry

    Advanced Member

  • Members
  • 36 posts
창모드는 역시불편해서..
  • 0

#4
Kimsuyooon

Kimsuyooon

    Newbie

  • Members
  • 7 posts

그래두안되는건어떻해하죠ㅡ,,.


  • 0

#5
ilbechungout

ilbechungout

    Newbie

  • Members
  • 5 posts

저도 C++ 런타임 오류가 처음에 발생하고, 또 어쩌구 오류 한번 더 뜨고, 그 다음에 버그 스플랫이라고 뜨네요.

어떻게 해야하죠??

3월 31일인가? 그 때 패치없는 패치를 하고나서부터 이러네요.


  • 0

#6
Hachi

Hachi

    Advanced Member

  • Local Support
  • 111 posts

저도 C++ 런타임 오류가 처음에 발생하고, 또 어쩌구 오류 한번 더 뜨고, 그 다음에 버그 스플랫이라고 뜨네요.

어떻게 해야하죠??

3월 31일인가? 그 때 패치없는 패치를 하고나서부터 이러네요.

 

이 문제는 해결해야합니다. 문제가 계속되는 경우 다른 게시물을 작성하십시오.


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users