http://gamingonsteroids.com/ ile girmeye çalşinca böyle oluyor neden.?
http://hizliresim.com/j37oYL
Login to Account Create an Account

Çalıştırmayı durdurdu hatası
Posted 24 April 2016 - 01:08

Posted 24 April 2016 - 01:52

Oyun açılırken alta almayınız.
Posted 24 April 2016 - 04:42

Oyunu aşşağı indirmiyorum dostum önceden hile sorunsuz çalışıyordu böyle bir anda oldu.
Posted 24 April 2016 - 08:12

oyunu pencereli mod da dene bi.
Posted 25 April 2016 - 02:11

oyunu pencereli mod da dene bi.
Bir de böyle denerseniz.
Posted 26 April 2016 - 05:41

Pencereli moddada çalışmadı sanırım inject olmuyor gos
Posted 27 April 2016 - 01:51

Pencereli moddada çalışmadı sanırım inject olmuyor gos
yönetici olarak çalıştır.
Posted 27 April 2016 - 04:08

hiçbiri ile alakası yok gos sıkıntılı bir program aynısı banada oluyor sürekli ve herşeyi de yapıyorum vallaha destekde hiç bakmıyor gosun geleceği hiç parlak değil. bi deftsu çalışıyor o da ayda yılda script çıkartıyor
Posted 27 April 2016 - 05:32

hiçbiri ile alakası yok gos sıkıntılı bir program aynısı banada oluyor sürekli ve herşeyi de yapıyorum vallaha destekde hiç bakmıyor gosun geleceği hiç parlak değil. bi deftsu çalışıyor o da ayda yılda script çıkartıyor
knk haklısında neden bu kadar öfkelendin
Posted 27 April 2016 - 05:37

Şu an için yapabileceğimiz hiçbir şey yok arkadaşlar. Feretorix'in bu konudan haberi var. Bu sorunla ne zaman ilgileneceğini bilmiyorum.
Sistemin yavaş işlediğinin farkındayım. Topluluk çok fazla aktif değil, gereken ilgi gösterilmiyor diye düşünebilirsiniz. Ama bu tarz projelerde inişli-çıkışlı dönemler olabilir. "GoS bitmiştir" demek için biraz erken. Yapmamız gereken tek şey sabırla beklemek. Zamanla işleyişin değiştiğini göreceksiniz. Şu ana kadar sabrettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.
Posted 28 April 2016 - 02:22

knk haklısında neden bu kadar öfkelendin
hocam beni sürekli öfkeli biri olarak görüyorsunuz anlamadım ben sadece fikrimi sundum
Şu an için yapabileceğimiz hiçbir şey yok arkadaşlar. Feretorix'in bu konudan haberi var. Bu sorunla ne zaman ilgileneceğini bilmiyorum.
Sistemin yavaş işlediğinin farkındayım. Topluluk çok fazla aktif değil, gereken ilgi gösterilmiyor diye düşünebilirsiniz. Ama bu tarz projelerde inişli-çıkışlı dönemler olabilir. "GoS bitmiştir" demek için biraz erken. Yapmamız gereken tek şey sabırla beklemek. Zamanla işleyişin değiştiğini göreceksiniz. Şu ana kadar sabrettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.
ben gos bitti demedim gosun geleceği bol gibi değil sadece destek çok aktif değil ve sanki çok profesyonel script yapıyorlarmış gibide gos çıktıktan 6 ay gibi bir süre sonra VIP çıktı ve eskisi gibi olan ilgide bu vıp ile düştü olay farklı olmak aslında örneğin hep aynı kombolar değilde farklı şeyler oluşturulması lazım neyse benim fikrim bundan yana kimin ne düşündüğü beni ilgilendirmez kısacası desteğin biraz daha aktif olması daha da iyi olacaktır. İyi forumlar!
Posted 28 April 2016 - 04:28

ben gos bitti demedim gosun geleceği bol gibi değil sadece destek çok aktif değil ve sanki çok profesyonel script yapıyorlarmış gibide gos çıktıktan 6 ay gibi bir süre sonra VIP çıktı ve eskisi gibi olan ilgide bu vıp ile düştü olay farklı olmak aslında örneğin hep aynı kombolar değilde farklı şeyler oluşturulması lazım neyse benim fikrim bundan yana kimin ne düşündüğü beni ilgilendirmez kısacası desteğin biraz daha aktif olması daha da iyi olacaktır. İyi forumlar!
VIP sistemi ile ilgili bir yorum yapamam. İleriye dönük planları nedir, neye göre hareket ediyorlar bilmiyorum.
Scriptler ile ilgili fikirlerinizi geliştiricilere söylerseniz belki daha farklı tarzda scriptler üretebilirler.
Destekten kastınızı tam olarak anlayamadım. Türkçe forumdaki benim aktifliğim mi, yoksa genel anlamda problemlerin çözülmesi mi?
Posted 28 April 2016 - 06:18

VIP sistemi ile ilgili bir yorum yapamam. İleriye dönük planları nedir, neye göre hareket ediyorlar bilmiyorum.
Scriptler ile ilgili fikirlerinizi geliştiricilere söylerseniz belki daha farklı tarzda scriptler üretebilirler.
Destekten kastınızı tam olarak anlayamadım. Türkçe forumdaki benim aktifliğim mi, yoksa genel anlamda problemlerin çözülmesi mi?
ben açıklıyım "egoist" staffların sapık sapık cevap vermesi.
Özellikle 3 isim var Platy Deft Noddy
Posted 29 April 2016 - 05:01

İnsanlar yardımdan yana değil dalga geçmekten yana örneğin adam desteğe bir konu açıyor oyunum çöktü diye herkez lolKAPPA yazıyor anlamıyorum destek vermek yerine bunu yazıyorlar sabahtan gecelere kadat shoutboxdan konuşuyorlar ama icraat sıfır benim fikrim ; hiçbişey yapmayıp milletle dalga geçmek FlyFloop bi exploit yapmıştı sanırsam deftden çalmış hemen deft konuya girip dalga geçmiş adamla işte çalışmıyor bile :DD vs. Sizce ne kadar mantıklı dalga geçmeyip adamlara yardım edebilirlerdi bunlaarın hepsinin Afedersiniz de g*tü kalkmış ben bu egoyla dünyayı turlarım böyle yapıp gosa neden çamur atıyorlar diye söyleniyorlar cidden bu egoist adamlar çok mantıklı davranıyorlar

Posted 29 April 2016 - 01:27

İnsanlar yardımdan yana değil dalga geçmekten yana örneğin adam desteğe bir konu açıyor oyunum çöktü diye herkez lolKAPPA yazıyor anlamıyorum destek vermek yerine bunu yazıyorlar sabahtan gecelere kadat shoutboxdan konuşuyorlar ama icraat sıfır benim fikrim ; hiçbişey yapmayıp milletle dalga geçmek FlyFloop bi exploit yapmıştı sanırsam deftden çalmış hemen deft konuya girip dalga geçmiş adamla işte çalışmıyor bile :
vs. Sizce ne kadar mantıklı dalga geçmeyip adamlara yardım edebilirlerdi bunlaarın hepsinin Afedersiniz de g*tü kalkmış ben bu egoyla dünyayı turlarım böyle yapıp gosa neden çamur atıyorlar diye söyleniyorlar cidden bu egoist adamlar çok mantıklı davranıyorlar
Çalmadım çok eski dosyalarda buldum paylaştım
Onun olduğundan haberim bile yoktu olsaydı kesinlikle yapmazdım başıma ne gelcekler belliydi.
Posted 29 April 2016 - 01:28

Çalmadım çok eski dosyalarda buldum paylaştım
seni küçük düşürüp aşşağıladılar seviyesiz insanlar
Posted 29 April 2016 - 01:31

seni küçük düşürüp aşşağıladılar seviyesiz insanlar
Ondan sonra bide pm'den neler yaptı bi bilsen ...
Posted 29 April 2016 - 01:38

Ondan sonra bide pm'den neler yaptı bi bilsen
...
sen verdikleri desteğe bak http://gamingonstero...p-me-gos-error/
adam videoda göstermiş yönetici olarak çalıştırıyor ve ayrıca çerçevesiz mod yapıyor egoistler gitmişler "run as admin" "screen to borderless" felan yazmışlar adamlar kaynağa bile bakmıyor robot gibi yazıyorlar
Posted 29 April 2016 - 02:03

sen verdikleri desteğe bak http://gamingonstero...p-me-gos-error/
adam videoda göstermiş yönetici olarak çalıştırıyor ve ayrıca çerçevesiz mod yapıyor egoistler gitmişler "run as admin" "screen to borderless" felan yazmışlar adamlar kaynağa bile bakmıyor robot gibi yazıyorlar
Cidden berbat supportları var 2 tane kelimleri var dediğin gibi "run as admin" "screen to borderless"
Posted 29 April 2016 - 09:38

Lock #
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users