Jump to content

Welcome to Gaming On Steroids Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Çalıştırmayı durdurdu hatası

Çalıştırmayı durdurdu hatası

• Please log in to reply
25 replies to this topic

proyigitbaba

proyigitbaba

Newbie

• Members
  • 7 posts

http://gamingonsteroids.com/ ile girmeye çalşinca  böyle oluyor neden.? 

http://hizliresim.com/j37oYL

• 0

ggwp123

ggwp123

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 87 posts

Oyun açılırken alta almayınız.

• 0

proyigitbaba

proyigitbaba

Newbie

• Members
  • 7 posts

Oyunu aşşağı indirmiyorum dostum önceden hile sorunsuz çalışıyordu böyle bir anda oldu.

• 0

FlyFloop

FlyFloop

Advanced Member

• Donator
  • 458 posts

oyunu pencereli mod da dene bi. 

• 0

ggwp123

ggwp123

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 87 posts

oyunu pencereli mod da dene bi. 

Bir de böyle denerseniz.

• 0

proyigitbaba

proyigitbaba

Newbie

• Members
  • 7 posts

Pencereli moddada çalışmadı sanırım inject olmuyor gos

• 0

FlyFloop

FlyFloop

Advanced Member

• Donator
  • 458 posts

Pencereli moddada çalışmadı sanırım inject olmuyor gos

yönetici olarak çalıştır.

• 0

SiyahParke

SiyahParke

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 148 posts
  • LocationTurkey

hiçbiri ile alakası yok gos sıkıntılı bir program aynısı banada oluyor sürekli ve herşeyi de yapıyorum vallaha destekde hiç bakmıyor gosun geleceği hiç parlak değil. bi deftsu çalışıyor o da ayda yılda script çıkartıyor

• 0

FlyFloop

FlyFloop

Advanced Member

• Donator
  • 458 posts

hiçbiri ile alakası yok gos sıkıntılı bir program aynısı banada oluyor sürekli ve herşeyi de yapıyorum vallaha destekde hiç bakmıyor gosun geleceği hiç parlak değil. bi deftsu çalışıyor o da ayda yılda script çıkartıyor

knk haklısında neden bu kadar öfkelendin 

• 0

ImHuman

ImHuman

Advanced Member

• Members
  • 145 posts
  • LocationRabbit Hole

Şu an için yapabileceğimiz hiçbir şey yok arkadaşlar. Feretorix'in bu konudan haberi var. Bu sorunla ne zaman ilgileneceğini bilmiyorum. 

Sistemin yavaş işlediğinin farkındayım. Topluluk çok fazla aktif değil, gereken ilgi gösterilmiyor diye düşünebilirsiniz. Ama bu tarz projelerde inişli-çıkışlı dönemler olabilir. "GoS bitmiştir" demek için biraz erken. Yapmamız gereken tek şey sabırla beklemek. Zamanla işleyişin değiştiğini göreceksiniz. Şu ana kadar sabrettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.  

• 1

SiyahParke

SiyahParke

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 148 posts
  • LocationTurkey

knk haklısında neden bu kadar öfkelendin 

hocam beni sürekli öfkeli biri olarak görüyorsunuz anlamadım ben sadece fikrimi sundum :)

Şu an için yapabileceğimiz hiçbir şey yok arkadaşlar. Feretorix'in bu konudan haberi var. Bu sorunla ne zaman ilgileneceğini bilmiyorum. 

Sistemin yavaş işlediğinin farkındayım. Topluluk çok fazla aktif değil, gereken ilgi gösterilmiyor diye düşünebilirsiniz. Ama bu tarz projelerde inişli-çıkışlı dönemler olabilir. "GoS bitmiştir" demek için biraz erken. Yapmamız gereken tek şey sabırla beklemek. Zamanla işleyişin değiştiğini göreceksiniz. Şu ana kadar sabrettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.  

ben gos bitti demedim gosun geleceği bol gibi değil sadece destek çok aktif değil ve sanki çok profesyonel script yapıyorlarmış gibide gos çıktıktan 6 ay gibi bir süre sonra VIP çıktı ve eskisi gibi olan ilgide bu vıp ile düştü olay farklı olmak aslında örneğin hep aynı kombolar değilde farklı şeyler oluşturulması lazım neyse benim fikrim bundan yana kimin ne düşündüğü beni ilgilendirmez kısacası desteğin biraz daha aktif olması daha da iyi olacaktır. İyi forumlar! 

• 0

ImHuman

ImHuman

Advanced Member

• Members
  • 145 posts
  • LocationRabbit Hole

ben gos bitti demedim gosun geleceği bol gibi değil sadece destek çok aktif değil ve sanki çok profesyonel script yapıyorlarmış gibide gos çıktıktan 6 ay gibi bir süre sonra VIP çıktı ve eskisi gibi olan ilgide bu vıp ile düştü olay farklı olmak aslında örneğin hep aynı kombolar değilde farklı şeyler oluşturulması lazım neyse benim fikrim bundan yana kimin ne düşündüğü beni ilgilendirmez kısacası desteğin biraz daha aktif olması daha da iyi olacaktır. İyi forumlar! 

VIP sistemi ile ilgili bir yorum yapamam. İleriye dönük planları nedir, neye göre hareket ediyorlar bilmiyorum.

Scriptler ile ilgili fikirlerinizi geliştiricilere söylerseniz belki daha farklı tarzda scriptler üretebilirler. 

Destekten kastınızı tam olarak anlayamadım. Türkçe forumdaki benim aktifliğim mi, yoksa genel anlamda problemlerin çözülmesi mi?

• 0

FlyFloop

FlyFloop

Advanced Member

• Donator
  • 458 posts

VIP sistemi ile ilgili bir yorum yapamam. İleriye dönük planları nedir, neye göre hareket ediyorlar bilmiyorum.

Scriptler ile ilgili fikirlerinizi geliştiricilere söylerseniz belki daha farklı tarzda scriptler üretebilirler. 

Destekten kastınızı tam olarak anlayamadım. Türkçe forumdaki benim aktifliğim mi, yoksa genel anlamda problemlerin çözülmesi mi?

ben açıklıyım "egoist" staffların sapık sapık cevap vermesi.

Özellikle 3 isim var Platy Deft Noddy

• 0

SiyahParke

SiyahParke

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 148 posts
  • LocationTurkey

İnsanlar yardımdan yana değil dalga geçmekten yana örneğin adam desteğe bir konu açıyor oyunum çöktü diye herkez lolKAPPA yazıyor anlamıyorum destek vermek yerine bunu yazıyorlar sabahtan gecelere kadat shoutboxdan konuşuyorlar ama icraat sıfır benim fikrim ; hiçbişey yapmayıp milletle dalga geçmek FlyFloop bi exploit yapmıştı sanırsam deftden çalmış hemen deft konuya girip dalga geçmiş adamla işte çalışmıyor bile :DD vs. Sizce ne kadar mantıklı dalga geçmeyip adamlara yardım edebilirlerdi bunlaarın hepsinin Afedersiniz de g*tü kalkmış ben bu egoyla dünyayı turlarım böyle yapıp gosa neden çamur atıyorlar diye söyleniyorlar cidden bu egoist adamlar çok mantıklı davranıyorlar -_-
  • 1

FlyFloop

FlyFloop

Advanced Member

• Donator
  • 458 posts

İnsanlar yardımdan yana değil dalga geçmekten yana örneğin adam desteğe bir konu açıyor oyunum çöktü diye herkez lolKAPPA yazıyor anlamıyorum destek vermek yerine bunu yazıyorlar sabahtan gecelere kadat shoutboxdan konuşuyorlar ama icraat sıfır benim fikrim ; hiçbişey yapmayıp milletle dalga geçmek FlyFloop bi exploit yapmıştı sanırsam deftden çalmış hemen deft konuya girip dalga geçmiş adamla işte çalışmıyor bile : :D vs. Sizce ne kadar mantıklı dalga geçmeyip adamlara yardım edebilirlerdi bunlaarın hepsinin Afedersiniz de g*tü kalkmış ben bu egoyla dünyayı turlarım böyle yapıp gosa neden çamur atıyorlar diye söyleniyorlar cidden bu egoist adamlar çok mantıklı davranıyorlar -_-

Çalmadım çok eski dosyalarda buldum paylaştım Kappa 

Onun olduğundan haberim bile yoktu olsaydı kesinlikle yapmazdım başıma ne gelcekler belliydi.

• 0

SiyahParke

SiyahParke

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 148 posts
  • LocationTurkey

Çalmadım çok eski dosyalarda buldum paylaştım Kappa

seni küçük düşürüp aşşağıladılar seviyesiz insanlar

• 0

FlyFloop

FlyFloop

Advanced Member

• Donator
  • 458 posts

seni küçük düşürüp aşşağıladılar seviyesiz insanlar

Ondan sonra bide pm'den neler yaptı bi bilsen :( ...

• 0

SiyahParke

SiyahParke

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 148 posts
  • LocationTurkey

Ondan sonra bide pm'den neler yaptı bi bilsen :( ...

sen verdikleri desteğe bak http://gamingonstero...p-me-gos-error/

adam videoda göstermiş yönetici olarak çalıştırıyor ve ayrıca çerçevesiz mod yapıyor egoistler gitmişler "run as admin" "screen to borderless" felan yazmışlar adamlar kaynağa bile bakmıyor robot gibi yazıyorlar

• 0

FlyFloop

FlyFloop

Advanced Member

• Donator
  • 458 posts

sen verdikleri desteğe bak http://gamingonstero...p-me-gos-error/

adam videoda göstermiş yönetici olarak çalıştırıyor ve ayrıca çerçevesiz mod yapıyor egoistler gitmişler "run as admin" "screen to borderless" felan yazmışlar adamlar kaynağa bile bakmıyor robot gibi yazıyorlar

Cidden berbat supportları var 2 tane kelimleri var dediğin gibi "run as admin" "screen to borderless"

• 0

Imstuckinhell

Imstuckinhell

l o a d s e m o n e

• +VIP
  • 841 posts

Lock # 

:minikappa:

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users