artık bunun için bir çözüm bulunucakmı ?
Login to Account Create an Account

Çalışmayı durdurdu hatası
Posted 20 June 2016 - 08:20

Posted 20 June 2016 - 09:48

konu açicana stafflara pm atsana kardeşim
Posted 27 June 2016 - 10:40

Harbiden şu sorun çözülse on numara olcak. en iyi script platformu gos buna eminim. gittim dandik bi siteden vip aldım adamlar evadeye para istiyor free evade yok salak saçma işler. şu sorunun çözüldüğünü görsem anında vip alcam
Posted 28 June 2016 - 08:13

Harbiden şu sorun çözülse on numara olcak. en iyi script platformu gos buna eminim. gittim dandik bi siteden vip aldım adamlar evadeye para istiyor free evade yok salak saçma işler. şu sorunun çözüldüğünü görsem anında vip alcam
Posted 28 June 2016 - 07:55

simdilik hic bi oyun durmiyacak.
bu hatalara fix yapildi.
hangi hatalar aliorsunuz?
hangi script kullaniyorsun bu hatalar geliyor?
Posted 30 June 2016 - 12:40

mesela challenger series denedim şimdi blitzcrank , sihirdar vadisine hoşlgedin dedigi an oyundan attı. Hatta script ile girmeme bile gerek yok GoS açık olsun arka planda yine atıyor
Denediğim yöntemleri yazıyorum. Pencereli modda denedim , çerçevesiz modda denedim , loader sildim yükledim , appdata'dan gos klasörünü sildim yükledim, yani sorun çözümü için önerilen herşeyi denedim bi tek pcye format atmadım. hiçbir şekilde fayda etmedi. S6 geldiğinden beri de açılmıyor her ay düzenli olarak deniyorum ama malesef.
Posted 30 June 2016 - 06:07

mesela challenger series denedim şimdi blitzcrank , sihirdar vadisine hoşlgedin dedigi an oyundan attı. Hatta script ile girmeme bile gerek yok GoS açık olsun arka planda yine atıyor
![]()
Denediğim yöntemleri yazıyorum. Pencereli modda denedim , çerçevesiz modda denedim , loader sildim yükledim , appdata'dan gos klasörünü sildim yükledim, yani sorun çözümü için önerilen herşeyi denedim bi tek pcye format atmadım. hiçbir şekilde fayda etmedi. S6 geldiğinden beri de açılmıyor her ay düzenli olarak deniyorum ama malesef.
zamanin varsa, bir gun mesaj at, ve Teamviewer'i indir, oradan inshallah biz hallederiz beraber bu cok fena oldu, ta patch 6.0'den beri oynamadigin icin cok øzur dileriz, ve teamviewer den yardim ederim sana
Posted 06 July 2016 - 02:25

zamanin varsa, bir gun mesaj at, ve Teamviewer'i indir, oradan inshallah biz hallederiz beraber
bu cok fena oldu, ta patch 6.0'den beri oynamadigin icin cok øzur dileriz, ve teamviewer den yardim ederim sana
banada yardımcı olurmusun yazdıgın her an tw ile halledebiliriz gerçekten başka sc kullanılmaz gos bir harika
Posted 28 July 2016 - 09:42

bende neden sorun yok anlamadım
Posted 28 July 2016 - 04:46

bende neden sorun yok anlamadım
Scriptlerden ve gözden kaçan ufak hatalardan kaynaklaniyodur toplum genelinde olan bir hata değil zaten.
Posted 28 July 2016 - 05:30

Scriptlerden ve gözden kaçan ufak hatalardan kaynaklaniyodur toplum genelinde olan bir hata değil zaten.
aynen birde farkettigim bazi scriptler tam oturaklı değil yasou olsun ezreal olsun bunun için bir list yapilabilir
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users