S.aleyküm öncelikle ben vayne gibi herolar oynuyorum ama tf de sadece istedigim kişiye vurmasını istiyom
mesela tf ortasındayız ya bi adama dalıyor yarı can yapıyor sonra digerine geçiyor
Login to Account Create an Account

YARDIM SCRİPT LE İLGİLİ
#1
Posted 09 August 2016 - 03:19

#2
Posted 09 August 2016 - 09:33

Kullandığınız orbwalker'ın menüsüne girdikten sonra "Target Selector" alt başlığını açın. "Focus Target Settings" kısmında "Focus Selected Target" seçeneğini "On" haline getirirseniz, üzerine tıkladığınız kişiye atak yaparsınız. Eğer tıkladığınız kişi atak yapılamaz halde veya uzaktaysa "Auto Arrange Priorities" kısmının altındaki listeye göre sırayla atak yapar. Öncelik sırası yüksekten başlayıp aşağı doğru azalır. Örneğin, resimdeki listeye göre eğer ilk olarak Sivir'e atak yapmak istiyorsam Sivir'in altındaki çubuğu 5'e getiririm. Böylelikle tflerde veya lane'de ilk olarak Sivir'e atak yaparım. İkinci olarak Kog Maw'a atak yapmak istiyorsam Kog Maw'ın altındaki çubuğu 4'e getiririm. Ve bu sıra, bu şekilde azalarak devam eder. Oyun içinde en son atak yapmak istediğiniz kişinin numarası 1'dir.
Not: Menü kullandığınız orbwalker'a göre farklılık gösterebilir. Fakat aynı ayarları biraz dikkat ederek bulabilirsiniz.
Not2: Konu başlığını büyük harflerle yazmanız, daha çabuk yardım alacağınız anlamına gelmez. Görüntü kirliliği oluşturmamak adına bir sonraki konularda buna özen gösterelim.
#3
Posted 10 August 2016 - 04:16

kusura bakma bilmiyordum yardımın için saol bide bu orbwalker nerden indiricem
#4
Posted 12 August 2016 - 09:58

Orbwalkeri utily den indirebilirsiniz.
#5
Posted 12 August 2016 - 10:01

kusura bakma bilmiyordum yardımın için saol bide bu orbwalker nerden indiricem
Orbwalkeri utily den indirebilirsiniz.
Herhangi bir şey indirmenize gerek yok. Şu an mevcut olan tüm orbwalkerlar GoS ile birlikte otomatik olarak indirilip, güncellenmekte. İstediğiniz ow'yi oyun içerisinde seçmeniz yeterli olacaktır.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users