Hejka jestem tu nowy, i pobralem sobie skrypt Chalenger Series dla Vayne, ładnie wszystko pięknie. Tylko mam pewien problem gdy używam Combo, wtedy moja postac strasznie się "trzesie" I to chyba tylko wtedy gdy jest wiecej niz 1 wróg W trakcie farmy wszystko jest okey. Dzięki i pozdrawiam.
Login to Account Create an Account

Problem OrbWalk

Best Answer szczurekPROS , 24 November 2016 - 11:29
Witaj darekstrzalka,
Oto kilka informacji które mogą rozwiązać Twój problem:
- Naciśnij F7, przejdź do zakładki "HarassCombo" i wyłącz je. Poniżej zamieszczam screena
- W ustawieniach OrbWalkera włącz "Stick to one target". Poniżej zamieszczam screena
Posted 23 November 2016 - 05:53

Posted 24 November 2016 - 11:29

Witaj darekstrzalka,
Oto kilka informacji które mogą rozwiązać Twój problem:
- Naciśnij F7, przejdź do zakładki "HarassCombo" i wyłącz je. Poniżej zamieszczam screena
- W ustawieniach OrbWalkera włącz "Stick to one target". Poniżej zamieszczam screena
Posted 25 November 2016 - 07:57

Hej dzięki wielki problem rozwiązany ! teraz jedynym moim problem są straszny spadki FPS, mimo ze uzywam 2 skryptów Challenger Series i LeagueStats. EloBuddy mam z 12 skryptów załączonych a fps są stałe 40-60 tutaj wachają się od 10 do 50
Posted 26 November 2016 - 01:35

Hej dzięki wielki problem rozwiązany ! teraz jedynym moim problem są straszny spadki FPS, mimo ze uzywam 2 skryptów Challenger Series i LeagueStats. EloBuddy mam z 12 skryptów załączonych a fps są stałe 40-60 tutaj wachają się od 10 do 50
Witaj darekstrzalka,
Niestety problem z spadkami FPS nie jestem w stanie rozwiązać.
Każdy ma ten problem, nawet ja.
Trzeba poczekać aż wyjdzie nowa wersja gdzie nie będzie już problemów z FPS.
Screen z rozmowy z Developerem Deftsu na temat spadku FPS
Pozdrawiam
Posted 26 November 2016 - 12:19

Witaj darekstrzalka,
Niestety problem z spadkami FPS nie jestem w stanie rozwiązać.
Każdy ma ten problem, nawet ja.
Trzeba poczekać aż wyjdzie nowa wersja gdzie nie będzie już problemów z FPS.
Screen z rozmowy z Developerem Deftsu na temat spadku FPS
Pozdrawiam
Jedna z przyczyn jest taka, że jego gówniany orbwalker zżera FPS'y jak pojebany, ale jest jednym z lepszych, ja gram na IOW bo na skryptach których gram supportują go. I nie jest aż tak źle.
Dla porównania na DAC:R, mam spadki do 7 fpsów, 60 to nawet nie zobaczę jak mapa będzie cała czarna, zazwyczaj gram na 25, laneclear 10-15.
Na IOW, często widzę 60 fpsów i nie spadają poniżej 35~.
Nie wiem czy jest tylko tak u mnie, ale nie wydaje mi Się.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users