Czy tylko ja nie dostałem bana na externalu ?
Login to Account Create an Account

Ban Gos EXT
Posted 14 September 2017 - 02:53

Posted 14 September 2017 - 02:57

Ofc u can
Posted 14 September 2017 - 03:51

ja na exte nie gram na int gram i bana nie mam choc uzywam gosa bola i uzywalem eb i bana nie ma poniewaz nie uzywam evade i tyle XD
Posted 14 September 2017 - 04:09

Nie wiem co wy pierdolicie, jak bana wyrywa sie na SAMYM orbwalkerze bez skryptów po maksymalnie miesiącu, a zazwyczaj po jednym patchu. Płacą wam za pierdolenie takich głupot, by więcej osób kupowało jakieś gówno, czy ocb?
Posted 14 September 2017 - 05:11

Nie wiem co wy pierdolicie, jak bana wyrywa sie na SAMYM orbwalkerze bez skryptów po maksymalnie miesiącu, a zazwyczaj po jednym patchu. Płacą wam za pierdolenie takich głupot, by więcej osób kupowało jakieś gówno, czy ocb?
typie a widzisz zebym mial suba ?? wiec utkaj wary ja gralem jedynie na platnym Sharpie bo byl najlepszy teraz iest aimtec dobry niby ale go pierodle wole trolowac na darmowych wiec utkaj wary
Posted 14 September 2017 - 08:58

Sam utkaj wary pierdolcu frajerski. I powodzenia na Aimtecu, który teraz jest na celowniku Riotu po pomyślnym wyeliminowaniu EB, max 3 mieszki i "Z powodu pozwów jesteśmy zmuszeny zaprzestać działalności". Skurwiały mentalnie amebiak coś tam płacze, a gówno wie
Edited by Kappa, 14 September 2017 - 08:59 .
Posted 15 September 2017 - 06:13

Sam utkaj wary pierdolcu frajerski. I powodzenia na Aimtecu, który teraz jest na celowniku Riotu po pomyślnym wyeliminowaniu EB, max 3 mieszki i "Z powodu pozwów jesteśmy zmuszeny zaprzestać działalności". Skurwiały mentalnie amebiak coś tam płacze, a gówno wie
tylko ze ty tutaj straszysz ludzi o banvave jakby byl kazdy by wylapal a nie a narzekac ty narzekasz odnosnie kazdej platformy prawdopodobnie miales juz tyle zbanowanych kont ze hohoh
moze grales na fulll obvi i cie banowali .... nie wprowadzaj ludzi w błąd dostana bana to napisza nie dostana beda cicho proste .... a jak masz cos jeszcze do powiedzenia kub sobie suba i wtedy pogadamy ....
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users