ZADNE KURRRWAA SKRYPTY Tu nie dzialaja kurrwaa zrobcie jebaaana aktualizacje bo ta platforma jest martwa prawie jebac GOS
Login to Account Create an Account

SKRYPTY INTERNAL
Posted 17 September 2017 - 05:51

Posted 17 September 2017 - 08:04

nie dzialaja luje jedne JD i do przodu z orkiem
Posted 18 September 2017 - 07:42

nie dzialaja luje jedne JD i do przodu z orkiem
A co ci zrobil Dis ?? pewno nic ale nastepny gimbus co tylko JD potrafi napisac a w twarz mu tego nie powie bo dostal by wpierdol .... J ciebie
Posted 18 September 2017 - 06:35

A co ci zrobil Dis ?? pewno nic ale nastepny gimbus co tylko JD potrafi napisac a w twarz mu tego nie powie bo dostal by wpierdol .... J ciebie
ale kurwa jebac disa syna diabla belzebuba. To tradycja jebac disa wiec wypierdalaj do silvera grac tam z low elo dzieciaczku
Posted 19 September 2017 - 08:36

ale kurwa jebac disa syna diabla belzebuba. To tradycja jebac disa wiec wypierdalaj do silvera grac tam z low elo dzieciaczku
dzieciaczku XD silverku sprawdz sobie Nhire przed banem d 5 lekko wbity wiec utkaj tam kurrwe a widac ze to ty jestes dzieckiem bo wyzywasz osoby postronne naprzyklad norberta a nawet go pewnie w zyciu na oczy nie widziales
najlepsze to wez jutro kup kwiaty idz do swojej Matki daj jej przepros ja i powiedz ze wieczorem wpadne
Posted 19 September 2017 - 08:46

dzieciaczku XD silverku
sprawdz sobie Nhire przed banem d 5 lekko wbity wiec utkaj tam kurrwe a widac ze to ty jestes dzieckiem bo wyzywasz osoby postronne naprzyklad norberta a nawet go pewnie w zyciu na oczy nie widziales
najlepsze to wez jutro kup kwiaty idz do swojej Matki daj jej przepros ja i powiedz ze wieczorem wpadne
DOBRE 2/10 XD
na skryptach i d5 XDDDDDDDD utkaj juz tam kurwe bo beke cisne i lapiesz baita jak pelikan do japy hahahah
Posted 19 September 2017 - 10:58

powyłączaj wszystkie orbwalkingi - te z menu na disabled i F7 disabled.
Załącz mój orbwalking, graj twitchem i rób penta kille: https://pastebin.com/xnYKA4WD
Gry z nobami, no ale mój orbwalking jest idealny, kite poziom bóg, lepiej niż skt bang etc. wystarczy myśleć a spacja zrobi całą brudną robotę.
Posted 20 September 2017 - 05:36

powyłączaj wszystkie orbwalkingi - te z menu na disabled i F7 disabled.
Załącz mój orbwalking, graj twitchem i rób penta kille: https://pastebin.com/xnYKA4WD
Gry z nobami, no ale mój orbwalking jest idealny, kite poziom bóg, lepiej niż skt bang etc. wystarczy myśleć a spacja zrobi całą brudną robotę.
jak dodac ten orbwalker?
Posted 20 September 2017 - 07:00

Win + R lub Start->Uruchom
Wpisz: %appdata%\GamingOnSteroids\LOL\Scripts
Utwórz nowy plik tekstowy, wklej kod z pastebin i zapisz z rozszerzeniem .lua, przenieś do powyższego folderu, odśwież skrypty w gos, zaznacz i juz.
Posted 20 September 2017 - 07:10

dzieki kocham cie
/fajnie by bylo jakby bylo jakies lepsze evade czy cos bo te darmowe to szczerze slabe xD
Posted 20 September 2017 - 08:56

dzieki kocham cie
/fajnie by bylo jakby bylo jakies lepsze evade czy cos bo te darmowe to szczerze slabe xD
Masz jeszcze evade wbudowane w gosa. F7 -> Survival -> Auto Dodge Spells
cofam, poprawiłem już orbwalker (wcześniej byłem pewny że coś nie tak jest z validtarget ale jednak OK):
Posted 20 September 2017 - 02:04

Niema last hitow minionów
Posted 20 September 2017 - 03:29

last hity są we wbudowanym gos orbwalkerze, 100cs w 10 minucie miałem więc nie widzę potrzeby robienia własnej logiki. F7 -> orbwalker LastHit X enabled. Fakt że można to zrobić lepiej, bo domyślam się że nie oblicza zwielokrotnionego dmg od jednego miniona w czasie ataku gracza - to było np. w eb i atakowało pięknie gdy minion miał sporo więcej hp, tu atakuje za późno. Jak znajdę chwilę to może się w to pobawię i będzie idealne last hit.
TIP: Im bliżej jesteś miniona tym większa szansa że będzie last hit - im dalej tym gorzej bo czas lotu pocisku się wydłuża, a miniony mogą w tym czasie zadać o wiele wiecej obrażeń (gdyby zrobić logikę zwielokrotnionego dmg od jednego miniona to problemu by nie było)
Posted 20 September 2017 - 05:19

Masz jeszcze evade wbudowane w gosa. F7 -> Survival -> Auto Dodge Spells
cofam, poprawiłem już orbwalker (wcześniej byłem pewny że coś nie tak jest z validtarget ale jednak OK):
wiem, ze jest tam evade lecz jest ono slabe, tak samo jak te wszystkie z database z tego co widzialem to nie ma tu ani jednego dobrego evade tak jak to bylo na innych platformach tzn. pewnie na jakies silvery itp. nie ma to znaczenia ale gram na poziomie chall eune/master euw i tam juz zaczyna to byc irytujace na maksa jak evade odpierdala jakas pajacerke
//tak samo jak prediction tez jest zepsute idk powoli zaczyna mnie to denerwowac
Posted 20 September 2017 - 06:40

Jakim cudem wbiłeś tak wysoką rangę bez bana ? Nie wierzę
już ludzie w plat elo euw są na tyle ogarnięci że co drugą grę będą skryptera reportować, to widać, nie ma na świecie człowieka który kitował by non stop idealnie w każdej sytuacji. Do tego "dziwne" ruchy w trakcie poruszania i po koncie.
Jedyna droga to grać duo ze skrypterem, full obvious bez humanizerów i wbijać wysoką rangę na main koncie.
Posted 20 September 2017 - 07:32

Jakim cudem wbiłeś tak wysoką rangę bez bana ? Nie wierzę
już ludzie w plat elo euw są na tyle ogarnięci że co drugą grę będą skryptera reportować, to widać, nie ma na świecie człowieka który kitował by non stop idealnie w każdej sytuacji. Do tego "dziwne" ruchy w trakcie poruszania i po koncie.
Jedyna droga to grać duo ze skrypterem, full obvious bez humanizerów i wbijać wysoką rangę na main koncie.
grajac bez skryptow mialem mastera a z skryptami wbilem challa a gdy dostaje bana to biore konto jakies inne i znow wbijam challa nwm ogolnie zauwazylem, ze wiekszosc skrypterow to bez skryptow mieli jakies silver/gold/plat ale jak dasz komus z high elo skrypty to osiagnie jeszcze wiecej ja np. challa od unranekda wbijam w jakis tydzien grajac kayle no ale skrypty to tylko micro a makro to jakie podejmujesz decyzje itp. to inna sprawa zreszta ja w challu nie dostaje banow tylko gdy sa banwave tak jak wszyscy xd na euw dostajesz targer bany w +d1 bo proplayerzy Cie zglaszaja
// na eune to mam nawet konto w d1 z 83% w/r w 80 gier chyba bez bana ale gralem tam tylko na eb przez chyba 4 miesiace i zaraz koneic sezonu to challa dobije ale to nagrod nie dostajesz bo i tak bana dostaniesz no ale ja mowie, ze mam bana za toxic/flame a ludzie wierza xD
// eb sie skonczylo to szukam innej platformy i testuje gosa ale nwm czy jest wgl. cos lepszego aktualnie bo scriptersrift nie dziala na win7 xd
Posted 21 September 2017 - 08:30

jak wbiłeś mastera bez skryptów to rzeczywiście da rade. Ja najwyżej wbiłem plat3 bez skryptów a z diam3.
Posted 21 September 2017 - 05:11

ta a z tymi banami na "high elo" to jest totalny mit na eune to nawet w challu Cie nie zbanuja, tzn. dadza bana ale z banwave jak wszyscy a na euw w oklicach d1 mozesz dostac target bana bo Ci pro playerzy maja tam jakas inna droge kontaktu z supportem i szybciej sie bana dostaje jesli zglosza skryptera bo to niby przeszkadza im w rozwoju czy cos tam na mistrzostwa etc. kiedys byl jakis wywiad z ktoryms ale to chyba z rok temu
Posted 21 September 2017 - 07:09

jest jakis skrypt dla vayne? ( ja tez mialem d1 na skrypcie ale na ligszarpie) i ban poszedl podczas gry
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users