Jump to content

Welcome to Gaming On Steroids Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

SKRYPTY INTERNAL

• Please log in to reply
18 replies to this topic

mrokksc1

mrokksc1

Member

• Members
  • 19 posts

ZADNE KURRRWAA SKRYPTY Tu nie dzialaja kurrwaa zrobcie jebaaana aktualizacje  bo ta platforma jest martwa prawie jebac GOS

• 1

Quidid1

Quidid1

Newbie

• Members
  • 8 posts

nie dzialaja luje jedne JD i do przodu z orkiem

• 0

mrokksc1

mrokksc1

Member

• Members
  • 19 posts

nie dzialaja luje jedne JD i do przodu z orkiem

A co ci zrobil Dis ?? pewno nic ale nastepny gimbus co tylko JD potrafi napisac a w twarz mu tego nie powie bo dostal by wpierdol .... J ciebie

• 0

Quidid1

Quidid1

Newbie

• Members
  • 8 posts

A co ci zrobil Dis ?? pewno nic ale nastepny gimbus co tylko JD potrafi napisac a w twarz mu tego nie powie bo dostal by wpierdol .... J ciebie

ale kurwa jebac disa syna diabla belzebuba. To tradycja jebac disa wiec wypierdalaj do silvera grac tam z low elo dzieciaczku

• 0

mrokksc1

mrokksc1

Member

• Members
  • 19 posts

ale kurwa jebac disa syna diabla belzebuba. To tradycja jebac disa wiec wypierdalaj do silvera grac tam z low elo dzieciaczku

dzieciaczku XD silverku :) sprawdz sobie Nhire  przed banem d 5 lekko  wbity wiec utkaj tam kurrwe    a widac ze to ty jestes dzieckiem bo wyzywasz osoby postronne naprzyklad norberta  a nawet go pewnie w zyciu na oczy nie widziales :) najlepsze to wez jutro kup kwiaty  idz do swojej Matki daj jej przepros ja i powiedz ze wieczorem wpadne :)

• 0

Quidid1

Quidid1

Newbie

• Members
  • 8 posts

dzieciaczku XD silverku :) sprawdz sobie Nhire  przed banem d 5 lekko  wbity wiec utkaj tam kurrwe    a widac ze to ty jestes dzieckiem bo wyzywasz osoby postronne naprzyklad norberta  a nawet go pewnie w zyciu na oczy nie widziales :) najlepsze to wez jutro kup kwiaty  idz do swojej Matki daj jej przepros ja i powiedz ze wieczorem wpadne :)

DOBRE 2/10 XD

na skryptach i d5 XDDDDDDDD utkaj juz tam kurwe bo beke cisne i lapiesz baita jak pelikan do japy hahahah

• 0

gamsteron

gamsteron

Advanced Member

• Scripts Developer
  • 931 posts

powyłączaj wszystkie orbwalkingi - te z menu na disabled i F7 disabled.

Załącz mój orbwalking, graj twitchem i rób penta kille: https://pastebin.com/xnYKA4WD

Gry z nobami, no ale mój orbwalking jest idealny, kite poziom bóg, lepiej niż skt bang etc. wystarczy myśleć a spacja zrobi całą brudną robotę.

TGsB8VG.png

• 0

Capsi

Capsi

Member

• Members
  • 16 posts

powyłączaj wszystkie orbwalkingi - te z menu na disabled i F7 disabled.

Załącz mój orbwalking, graj twitchem i rób penta kille: https://pastebin.com/xnYKA4WD

Gry z nobami, no ale mój orbwalking jest idealny, kite poziom bóg, lepiej niż skt bang etc. wystarczy myśleć a spacja zrobi całą brudną robotę.

TGsB8VG.png

jak dodac ten orbwalker?

• 0

gamsteron

gamsteron

Advanced Member

• Scripts Developer
  • 931 posts

Win + R lub Start->Uruchom

Wpisz: %appdata%\GamingOnSteroids\LOL\Scripts

Utwórz nowy plik tekstowy, wklej kod z pastebin i zapisz z rozszerzeniem .lua, przenieś do powyższego folderu, odśwież skrypty w gos, zaznacz i juz.

• 0

Capsi

Capsi

Member

• Members
  • 16 posts

dzieki kocham cie

/fajnie by bylo jakby bylo jakies lepsze evade czy cos bo te darmowe to szczerze slabe xD

• 0

gamsteron

gamsteron

Advanced Member

• Scripts Developer
  • 931 posts

dzieki kocham cie

/fajnie by bylo jakby bylo jakies lepsze evade czy cos bo te darmowe to szczerze slabe xD

Masz jeszcze evade wbudowane w gosa. F7 -> Survival -> Auto Dodge Spells

cofam, poprawiłem już orbwalker (wcześniej byłem pewny że coś nie tak jest z validtarget ale jednak OK):

https://pastebin.com/ahz78ca8

• 0

KozakMaks992

KozakMaks992

Newbie

• Members
  • 4 posts

Niema last hitow minionów

• 0

gamsteron

gamsteron

Advanced Member

• Scripts Developer
  • 931 posts

last hity są we wbudowanym gos orbwalkerze, 100cs w 10 minucie miałem więc nie widzę potrzeby robienia własnej logiki. F7 -> orbwalker LastHit X enabled. Fakt że można to zrobić lepiej, bo domyślam się że nie oblicza zwielokrotnionego dmg od jednego miniona w czasie ataku gracza - to było np. w eb i atakowało pięknie gdy minion miał sporo więcej hp, tu atakuje za późno. Jak znajdę chwilę to może się w to pobawię i będzie idealne last hit.

TIP: Im bliżej jesteś miniona tym większa szansa że będzie last hit - im dalej tym gorzej bo czas lotu pocisku się wydłuża, a miniony mogą w tym czasie zadać o wiele wiecej obrażeń (gdyby zrobić logikę zwielokrotnionego dmg od jednego miniona to problemu by nie było)

• 0

Capsi

Capsi

Member

• Members
  • 16 posts

Masz jeszcze evade wbudowane w gosa. F7 -> Survival -> Auto Dodge Spells

cofam, poprawiłem już orbwalker (wcześniej byłem pewny że coś nie tak jest z validtarget ale jednak OK):

https://pastebin.com/ahz78ca8

wiem, ze jest tam evade lecz jest ono slabe, tak samo jak te wszystkie z database z tego co widzialem to nie ma tu ani jednego dobrego evade tak jak to bylo na innych platformach tzn. pewnie na jakies silvery itp. nie ma to znaczenia ale gram na poziomie chall eune/master euw i tam juz zaczyna to byc irytujace na maksa jak evade odpierdala jakas pajacerke

//tak samo jak prediction tez jest zepsute idk powoli zaczyna mnie to denerwowac

• 0

gamsteron

gamsteron

Advanced Member

• Scripts Developer
  • 931 posts

Jakim cudem wbiłeś tak wysoką rangę bez bana ? Nie wierzę  :P

już ludzie w plat elo euw są na tyle ogarnięci że co drugą grę będą skryptera reportować, to widać, nie ma na świecie człowieka który kitował by non stop idealnie w każdej sytuacji. Do tego "dziwne" ruchy w trakcie poruszania i po koncie.

Jedyna droga to grać duo ze skrypterem, full obvious bez humanizerów i wbijać wysoką rangę na main koncie.

• 0

Capsi

Capsi

Member

• Members
  • 16 posts

Jakim cudem wbiłeś tak wysoką rangę bez bana ? Nie wierzę  :P

już ludzie w plat elo euw są na tyle ogarnięci że co drugą grę będą skryptera reportować, to widać, nie ma na świecie człowieka który kitował by non stop idealnie w każdej sytuacji. Do tego "dziwne" ruchy w trakcie poruszania i po koncie.

Jedyna droga to grać duo ze skrypterem, full obvious bez humanizerów i wbijać wysoką rangę na main koncie.

grajac bez skryptow mialem mastera a z skryptami wbilem challa a gdy dostaje bana to biore konto jakies inne i znow wbijam challa nwm ogolnie zauwazylem, ze wiekszosc skrypterow to bez skryptow mieli jakies silver/gold/plat ale jak dasz komus z high elo skrypty to osiagnie jeszcze wiecej ja np. challa od unranekda wbijam w jakis tydzien grajac kayle no ale skrypty to tylko micro a makro to jakie podejmujesz decyzje itp. to inna sprawa zreszta ja w challu nie dostaje banow tylko gdy sa banwave tak jak wszyscy xd na euw dostajesz targer bany w +d1 bo proplayerzy Cie zglaszaja

// na eune to mam nawet konto w d1 z 83% w/r w 80 gier chyba bez bana ale gralem tam tylko na eb przez chyba 4 miesiace i zaraz koneic sezonu to challa dobije ale to nagrod nie dostajesz bo i tak bana dostaniesz no ale ja mowie, ze mam bana za toxic/flame a ludzie wierza xD

// eb sie skonczylo to szukam innej platformy i testuje gosa ale nwm czy jest wgl. cos lepszego aktualnie bo scriptersrift nie dziala na win7 xd

• 0

gamsteron

gamsteron

Advanced Member

• Scripts Developer
  • 931 posts

jak wbiłeś mastera bez skryptów to rzeczywiście da rade. Ja najwyżej wbiłem plat3 bez skryptów a z diam3.

• 0

Capsi

Capsi

Member

• Members
  • 16 posts

ta a z tymi banami na "high elo" to jest totalny mit na eune to nawet w challu Cie nie zbanuja, tzn. dadza bana ale z banwave jak wszyscy a na euw w oklicach d1 mozesz dostac target bana bo Ci pro playerzy maja tam jakas inna droge kontaktu z supportem i szybciej sie bana dostaje jesli zglosza skryptera bo to niby przeszkadza im w rozwoju czy cos tam na mistrzostwa etc. kiedys byl jakis wywiad z ktoryms ale to chyba z rok temu

• 0

misza22

misza22

Newbie

• Members
  • 2 posts

jest jakis skrypt dla vayne? ( ja tez mialem d1 na skrypcie ale na ligszarpie) i ban poszedl podczas gry :P

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users