Jump to content

Welcome to Gaming On Steroids Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

orbwalking

Best Answer szczurekPROS , 01 December 2017 - 01:49

Znajdzie sie odpowiedz dla pytania w temacie? :D Tez jestem zainteresowany, a nie chce tworzyc nowego tematu na ten sam temat :lol:

Jeżeli chodzi o najlepszy script do Vayne to ten: CLICK , ale nie wiem czy dalej działa

podbijam jaki orbwalker polecacie korzystam pierwszy raz z gos internal i chcial bym dowiedziec sie o waszych odczuciach na temat grania na danym orb,

Jeżeli chodzi o orbwalker to ja korzystam z IOW + scripty do danych champs :D

Go to the full post »

• Please log in to reply
5 replies to this topic

Dekstrometor

Dekstrometor

Newbie

• Members
  • 6 posts

najlepszy orbwalking do vayne? :P

• 0

szczurekPROS

szczurekPROS

GOD

• Local Support
  • 224 posts
  • LocationSzczawnica

Do Internala czy externala?

• 0

Dekstrometor

Dekstrometor

Newbie

• Members
  • 6 posts

Do Internala czy externala?

external

• 0

LeXc

LeXc

Newbie

• Members
  • 3 posts

Znajdzie sie odpowiedz dla pytania w temacie? :D Tez jestem zainteresowany, a nie chce tworzyc nowego tematu na ten sam temat :lol:

• 0

powiat

powiat

Newbie

• Members
  • 7 posts

podbijam jaki orbwalker polecacie korzystam pierwszy raz z gos internal i chcial bym dowiedziec sie o waszych odczuciach na temat grania na danym orb,

• 0

szczurekPROS

szczurekPROS

GOD

• Local Support
  • 224 posts
  • LocationSzczawnica
✓  Best Answer

Jeżeli chodzi o najlepszy script do Vayne to ten: CLICK , ale nie wiem czy dalej działa

Jeżeli chodzi o orbwalker to ja korzystam z IOW + scripty do danych champs :D

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users