Siemka znacie może jakis humanizer do pobrania żeby nie dostać , bądz może macie jakieś porady zeby mi konta nie zblokowali z góry dzięki za pomoc
Best Answer szczurekPROS , 30 November 2017 - 03:07
Witaj,
W ustawieniach olbwalkera np "IOW" masz humanizer
Go to the full post »Siemka znacie może jakis humanizer do pobrania żeby nie dostać , bądz może macie jakieś porady zeby mi konta nie zblokowali z góry dzięki za pomoc
Witaj,
W ustawieniach olbwalkera np "IOW" masz humanizer
Wielkie dzieki za pomoc , dopiero co zaczołem uzywać tego loadera i skryptów. Pare razy zagrałem bez humanizera więc duze mam szanse ze dostanę bana, masz jeszcze jakes porady do udzielenia zeby nie dostać bana
Wielkie dzieki za pomoc , dopiero co zaczołem uzywać tego loadera i skryptów. Pare razy zagrałem bez humanizera więc duze mam szanse ze dostanę bana, masz jeszcze jakes porady do udzielenia zeby nie dostać bana
Uważaj z Evadee bo łatwo zobaczyć że to script jak np leci w Ciebie wszystko a Ty easy dodge all
Uważaj z Evadee bo łatwo zobaczyć że to script jak np leci w Ciebie wszystko a Ty easy dodge all
Aha dzięki jeszcze raz jeszcze jedno pytanie pare razy zgarałem bez humanizera wiec duze szasne na bana?
Aha dzięki jeszcze raz jeszcze jedno pytanie pare razy zgarałem bez humanizera wiec duze szasne na bana?
Jeżeli Riot oflagował Twoje konto za zbyt dużą ilość kliknięć na sekundę to dostaniesz bana.
Co do szansy nie jestem w stanie Ci powiedzieć, jedni tacy np jak ja od 2015 bez bana, a inni co ban wave bany
Jeżeli Riot oflagował Twoje konto za zbyt dużą ilość kliknięć na sekundę to dostaniesz bana.
Co do szansy nie jestem w stanie Ci powiedzieć, jedni tacy np jak ja od 2015 bez bana, a inni co ban wave bany
korzystasz z exteranala caly czas bez bana czy interanl tez?
Jak korzystam tylko internal
Tylko internal
0 members, 1 guests, 0 anonymous users