Jump to content

Welcome to Gaming On Steroids Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Humanizer

Best Answer szczurekPROS , 30 November 2017 - 03:07

Witaj,

W ustawieniach olbwalkera np "IOW" masz humanizer

Go to the full post »

• Please log in to reply
8 replies to this topic

Semi123

Semi123

Newbie

• Members
  • 4 posts

Siemka znacie może jakis humanizer do pobrania żeby nie dostać ,  bądz może macie jakieś porady zeby mi konta nie zblokowali z góry dzięki za pomoc :D

• 0

szczurekPROS

szczurekPROS

GOD

• Local Support
  • 224 posts
  • LocationSzczawnica
✓  Best Answer

Witaj,

• 0

Semi123

Semi123

Newbie

• Members
  • 4 posts

Witaj,

Wielkie dzieki za pomoc , dopiero co zaczołem uzywać tego loadera i skryptów. Pare razy zagrałem bez humanizera więc duze mam szanse ze dostanę bana, masz jeszcze jakes porady do udzielenia zeby nie dostać bana :D

• 0

szczurekPROS

szczurekPROS

GOD

• Local Support
  • 224 posts
  • LocationSzczawnica

Wielkie dzieki za pomoc , dopiero co zaczołem uzywać tego loadera i skryptów. Pare razy zagrałem bez humanizera więc duze mam szanse ze dostanę bana, masz jeszcze jakes porady do udzielenia zeby nie dostać bana :D

Uważaj z Evadee bo łatwo zobaczyć że to script jak np leci w Ciebie wszystko a Ty easy dodge all :D

• 0

Semi123

Semi123

Newbie

• Members
  • 4 posts

Uważaj z Evadee bo łatwo zobaczyć że to script jak np leci w Ciebie wszystko a Ty easy dodge all :D

Aha dzięki jeszcze raz jeszcze jedno pytanie pare razy zgarałem bez humanizera wiec duze szasne na bana?

• 0

szczurekPROS

szczurekPROS

GOD

• Local Support
  • 224 posts
  • LocationSzczawnica

Aha dzięki jeszcze raz jeszcze jedno pytanie pare razy zgarałem bez humanizera wiec duze szasne na bana?

Jeżeli Riot oflagował Twoje konto za zbyt dużą ilość kliknięć na sekundę to dostaniesz bana.

Co do szansy nie jestem w stanie Ci powiedzieć, jedni tacy np jak ja od 2015 bez bana, a inni co ban wave bany :D

• 0

powiat

powiat

Newbie

• Members
  • 7 posts

Jeżeli Riot oflagował Twoje konto za zbyt dużą ilość kliknięć na sekundę to dostaniesz bana.

Co do szansy nie jestem w stanie Ci powiedzieć, jedni tacy np jak ja od 2015 bez bana, a inni co ban wave bany :D

korzystasz z exteranala caly czas bez bana czy interanl tez?

• 0

Semi123

Semi123

Newbie

• Members
  • 4 posts

Jak korzystam tylko internal

• 0

szczurekPROS

szczurekPROS

GOD

• Local Support
  • 224 posts
  • LocationSzczawnica

Tylko internal

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users