Witam.
Co polecacie do Extrenal?
chodzi jakie skrypty jaki obwalker itp
Best Answer Treich , 15 December 2017 - 10:34
Orbwalker i skrypty nic nie dadzą jak nie będziesz umiał podstawowych rzeczy i podejmować dobrych decyzji :V
A co do tematu to sprawdź który OrbWalker jest zalecany przez autora skryptu, niektóre inaczej funkcjonują z innymi OW
A ze skryptów no to Twitch i Xerath, z tego co pamiętam to najlepiej funkcjonujące - ale jestem pewien że od tamtego czasu doszło więcej dobrych skryptów.
Witam.
Co polecacie do Extrenal?
chodzi jakie skrypty jaki obwalker itp
Orbwalker i skrypty nic nie dadzą jak nie będziesz umiał podstawowych rzeczy i podejmować dobrych decyzji :V
A co do tematu to sprawdź który OrbWalker jest zalecany przez autora skryptu, niektóre inaczej funkcjonują z innymi OW
A ze skryptów no to Twitch i Xerath, z tego co pamiętam to najlepiej funkcjonujące - ale jestem pewien że od tamtego czasu doszło więcej dobrych skryptów.
rozumiem ciebie a orbwalker to jaki.bo tak na prawdę jedno co mi brakuje to auto lvl skill
Ja zawsze używałem IC albo Eternal ;d
a z tym auto lvl skill ?
a według was extrenal czy internal
0 members, 1 guests, 0 anonymous users