Crash Extrenal co chwile notepad ++ mi wywala
Login to Account Create an Account

Crash Extrenal co chwile
Posted 20 December 2017 - 05:22

Posted 20 December 2017 - 05:48

to zależy od skryptu. Program nie ma tu nic do rzeczy. Programuję i widzę że niektóre funkcje GOSa crachują aplikację 32 bitową. Nie miałem żadnego crasha na moim orbwalkerze i ashe.
Posted 20 December 2017 - 08:55

a lepiej discord czy notepad ++ i czy moge uzywac internal vip czy musze wykupic go.bo ten extrenal polowe postaci nie ma ; 0 lub jak internal to jaki script najlepszy bol gos goelites czy wasz i jak ustawic obwalker z tym najwiekszy problem chodzi tylko o last hit
Posted 21 December 2017 - 09:57

a lepiej discord czy notepad ++ i czy moge uzywac internal vip czy musze wykupic go.bo ten extrenal polowe postaci nie ma ; 0 lub jak internal to jaki script najlepszy bol gos goelites czy wasz
i jak ustawic obwalker z tym najwiekszy problem chodzi tylko o last hit
Jakiś znany wszystkim dev napisał na shoutboxie żeby injectować do discorda i każdy ślepo myśli że tylko tak zadziała, albo tylko tak nie będzie bana. To nie ma znaczenia. Ten dev korzysta z discorda na codzień - pewnie chce więcej osób do rozmowy live Ja wybrałem notepad++ ze względu na jego wagę - jest lekki, niezbugowany. Toteż nie scrashują się sam z siebie - a jeśli scrashuje to winnym będzie jakaś funkcja Gos Ext. To samo z orbwalkerem, jeśli dev napisze korzystaj z IcyOrbwalker albo Eternal to nie napiszę tego dlatego że naprawdę ten orbwalker jest najlepszy - tam wyżej klepią się po pleckach, albo są znajomymi i tak się polecają nawzajem. Zamiast sprawdzić mój to brną w zaparte
Dobrze zaprogramowane skrypty do gos ext mogą dojść ez do diamentu+. Jeśli chodzi o ryzyko bana to jest to najbardziej bezpieczna platforma. Z innych dobry jest Hanbot(ale drogi) - to że teraz nie ma banów to nie znaczy że ich zaraz nie będzie. Hanbot zrobił się ostatnio bardzo popularny za sprawą jednego master tiera (Janna używa hanbota - jak widać na tym dochodzi się do master/challanger):
Jeśli chodzi o mój orbwalker to dodałem idealne obliczanie obrażeń minion->minion. Usunąłem opcję menu farm->lasthitdelay. Zrobiłem to teraz tak jak należy i doliczyłem tylko opóźnienie ping/ms. Pierwszy raz na laneclear zdobyłem 100cs/10.00 -> idealne 100 cs wbite w minucie 10.00. Na jinx można mieć ciut lepszy wynik(pasywna prędkość ataku). Na last hit miałem wynik 104+cs/10:00. Na IcyOrbwalker miałem wynik 77 (i sprawdzałem na różnych ustawieniach jego orbwalkera). Z tego co naliczyłem to w minucie 10.00 można mieć maksymalnie 107-108cs. Czyli te 7*21=147golda(nie dużo), a i tak zawsze trzeba się wrócić wcześniej a zakupione obrażenia czy prędkość ataku zwiększy nasze cs/min. Dojść do perfekcji to już nie lada sztuka - nie ma żadnego orbwalkera na świecie który dobił by do tej liczby (108cs/10:00). Czasem po prostu minion cofnie atak(np. zostanie zabity) i program atakuje tak jakby ten minion zaatakował - minionowi pozostaje z 10-30hp i dobijają je inne miniony. Jeszcze inny przypadek w laneclear gdy sojusznicze miniony często zmieniają położenie(chodzi o te melee) - i czasy są wtedy źle obliczane. Tak jak w naturze nie ma ideału tak i tu po prostu się nie da. Co do ashe to kolejnym problemem jest pasywny dmg - jest ograniczony w czasie, jeśli ashebuff zejdzie z miniona w czasie końca ataku to minionowi pozostanie z 10-100hp i dobiją go inne miniony. Albo dodam idealne czasy trwania buff albo usunę całkowicie z mojego skryptu do ashe.
Posted 21 December 2017 - 05:08

Jakiś znany wszystkim dev napisał na shoutboxie żeby injectować do discorda i każdy ślepo myśli że tylko tak zadziała, albo tylko tak nie będzie bana. To nie ma znaczenia. Ten dev korzysta z discorda na codzień - pewnie chce więcej osób do rozmowy live
Ja wybrałem notepad++ ze względu na jego wagę - jest lekki, niezbugowany. Toteż nie scrashują się sam z siebie - a jeśli scrashuje to winnym będzie jakaś funkcja Gos Ext. To samo z orbwalkerem, jeśli dev napisze korzystaj z IcyOrbwalker albo Eternal to nie napiszę tego dlatego że naprawdę ten orbwalker jest najlepszy - tam wyżej klepią się po pleckach, albo są znajomymi i tak się polecają nawzajem. Zamiast sprawdzić mój to brną w zaparte
Dobrze zaprogramowane skrypty do gos ext mogą dojść ez do diamentu+. Jeśli chodzi o ryzyko bana to jest to najbardziej bezpieczna platforma. Z innych dobry jest Hanbot(ale drogi) - to że teraz nie ma banów to nie znaczy że ich zaraz nie będzie. Hanbot zrobił się ostatnio bardzo popularny za sprawą jednego master tiera (Janna używa hanbota - jak widać na tym dochodzi się do master/challanger):
Jeśli chodzi o mój orbwalker to dodałem idealne obliczanie obrażeń minion->minion. Usunąłem opcję menu farm->lasthitdelay. Zrobiłem to teraz tak jak należy i doliczyłem tylko opóźnienie ping/ms. Pierwszy raz na laneclear zdobyłem 100cs/10.00 -> idealne 100 cs wbite w minucie 10.00. Na jinx można mieć ciut lepszy wynik(pasywna prędkość ataku). Na last hit miałem wynik 104+cs/10:00. Na IcyOrbwalker miałem wynik 77 (i sprawdzałem na różnych ustawieniach jego orbwalkera). Z tego co naliczyłem to w minucie 10.00 można mieć maksymalnie 107-108cs. Czyli te 7*21=147golda(nie dużo), a i tak zawsze trzeba się wrócić wcześniej a zakupione obrażenia czy prędkość ataku zwiększy nasze cs/min. Dojść do perfekcji to już nie lada sztuka - nie ma żadnego orbwalkera na świecie który dobił by do tej liczby (108cs/10:00). Czasem po prostu minion cofnie atak(np. zostanie zabity) i program atakuje tak jakby ten minion zaatakował - minionowi pozostaje z 10-30hp i dobijają je inne miniony. Jeszcze inny przypadek w laneclear gdy sojusznicze miniony często zmieniają położenie(chodzi o te melee) - i czasy są wtedy źle obliczane. Tak jak w naturze nie ma ideału tak i tu po prostu się nie da. Co do ashe to kolejnym problemem jest pasywny dmg - jest ograniczony w czasie, jeśli ashebuff zejdzie z miniona w czasie końca ataku to minionowi pozostanie z 10-100hp i dobiją go inne miniony. Albo dodam idealne czasy trwania buff albo usunę całkowicie z mojego skryptu do ashe.
Dzięki za super opis a jaki ovwalker uzywac? a co myslisz o bot of llegends
i jak ustawić podrzucisz mi może jakieś ustawienia zdjecia na priv lub skype ? bo napisalem do ciebie
Posted 09 January 2018 - 12:18

Posted 13 January 2018 - 01:04

Mi tez crashuje co chwile. To moze napisz przykladowae scrypty do postaci na ktorych mozna grac
Posted 17 January 2018 - 02:29

To wina skryptu -> być może orbwalker powoduje crash. Jest też możliwość że w samym gosie leży jakiś bug.
Programuję już trochę i widzę że czasami kod w złym miejscu zawiesza aplikację, nic nie reaguje, drawingi się zawieszają lub nie są widoczne. Na moim AIO nie miałem jeszcze żadnego crasha: http://gamingonstero...w-twitch/page-1 (oczywiście był ale w fazie testów, zmieniłem kod tak że nie ma żadnego) -> jeśli OnTick działa w externalu jako wątek jeden z wielu to różne skrypty włączone jednocześnie mogą wywoływać ten problem -> np. dostęp do tabeli Game.Minion() może być tylko jeden raz a jeśli różne wątki z tego korzystają to aplikacja się crashuje. Ja wyeliminowałem możliwość crasha praktycznie do zera -> bo moje AIO korzysta tylko z jednego OnTick -> championy to addony dla mojego orbwalkera, a nie oddzielne skrypty.
Posted 17 January 2018 - 11:33

Wszystko ladnie pieknie ale my kupujac subskrypcje chcielibysmy zainstalowac poprostu program , wgrac z skrypt do postaci jaka chcemy grac i...grac. Tymczasem wciaz slysze ze mamy kombinowac,sprawdzac,wlaczac wylaczac, przelaczac cos...moim zdaniem na ta chwile to jest porazka. A z tego co ustalilem to jedyne dobre skrypty do chyba Ashe Twitch i Xerath. Zrobcie jakis porzadek z tymi skryptami i zostawcie do sciagniecia tylko te ktore dzialaja. A jak chcecie zebysmy je 'testowali' to dajcie wszystko za free i wtedy nic nie bedziemy wymagac. Bo na ta chwile moze dwa dni sie bawilem z GOSem i jak narazie nie mialem nawet 1 fajnego meczu. Lata swietlne za LeagueSharp.
Posted 20 January 2018 - 12:01

Wszystko ladnie pieknie ale my kupujac subskrypcje chcielibysmy zainstalowac poprostu program , wgrac z skrypt do postaci jaka chcemy grac i...grac. Tymczasem wciaz slysze ze mamy kombinowac,sprawdzac,wlaczac wylaczac, przelaczac cos...moim zdaniem na ta chwile to jest porazka. A z tego co ustalilem to jedyne dobre skrypty do chyba Ashe Twitch i Xerath. Zrobcie jakis porzadek z tymi skryptami i zostawcie do sciagniecia tylko te ktore dzialaja. A jak chcecie zebysmy je 'testowali' to dajcie wszystko za free i wtedy nic nie bedziemy wymagac. Bo na ta chwile moze dwa dni sie bawilem z GOSem i jak narazie nie mialem nawet 1 fajnego meczu. Lata swietlne za LeagueSharp.
Jedyna niewykrywalna platforma a ty płaczesz że nie jest tak jak na l# ? Przecież tam to wysłanie pakietu (zawsze będzie atakować dobry target) a tu realne kliknięcia które po prostu mogą być błędne np. enemy zmieni pozycję i zamiast w niego kliknie w miniona.
Przetestowałem moje aio (nie jest idealne muszę jeszcze sporo naprawić np. zresetowanie ataku po błędnym kliknięciu), Dwie gry z goldami w przeciwnej:
Albo gracie jak bronzy bez mózgu albo nie macie świadomości co to external (sorry ale teksty niektórych -> że np. mój orbwalker wchodzi sam po wierze ... ręce opadają -> w riot pracują lepsze głowy ode mnie a jakoś boty zaawansowane to gorzej niż bronz V (i wszystko odczytują bez opóźnień na serwerowym procesorze z zerowym pingiem) -> fajnie, najlepiej żeby spacja wszystko zrobiła po co używać mózgu).
Dobry mózg z takim skrypten powinien wbić minimum diamond 3 -> to decyzje gracza a nie skrypt doprowadzają do wygranej.. Zmienie prediction, naprawie conieco i powinien wbić na nim master/challanger. Ale oczywiście do tego dojdzie mózg który puści spację gdy np. morgana będzie rzucać spellem, a dziecko płacze że wpadło w spell i obrzuca kamieniami za swoje błędy innych. Mógłbym zrobić evade i wrzucić do mojego AIO ale to kawał pracy na wiele godzin, kto mi zwróci za to piniądz -> sorry ale praca umysłowa wykańcza organizm bardziej niż umiarkowana fizycznie, gdyby było inaczej człowiek byłby w stanie w jeden dzień z 10tysięcy linijek dobrego kodu napisać.
Posted 20 January 2018 - 01:15

Ok wiec jest AiO do twitcha a co z reszta postaci ? To ile Gos bd kosztowac jak bedzie wiecej postaci grywalnych
Posted 21 January 2018 - 05:57

Tyle samo, tutaj się nic nie zmienia jakoś od roku
Posted 22 January 2018 - 09:15

zle sie tym gra nie ma dmgu xd
Posted 23 January 2018 - 07:37

jak dla mnie ten twitch nie dziala za fajnie
zle sie tym gra nie ma dmgu xd
używałeś wersji 0.27 -> orbwalker był broken, teraz nie ma problemu z przestojem w trakcie ataku (poprawione w wersji 0.28)
lol jest teraz taką grą, że jeśli chcesz wygrać nie możesz sobie pozwolić na błąd (decision making). Dawniej łatwiej można było się odbić, teraz jak enemy zdobędzie killa to linia jest 100% lose nie ważne że masz skrypta - oczywiście jeśli przeciwnik gra na poziomie przynajmniej wysokiego golda. Riot zrobił dużo aby gry trwały jak najkrócej.
Wierz mi że skrypt jest bardzo dobry, ważne jakie podejmujesz decyzje, samo trzymanie spacji to nic. Pamiętam jak na l# był profesjonalny skrypt do riven a ludzie płakali że mają po 0-10 -> a skrypt był tak dobry że można było dojść nim do challangera -> oczywiście z głową.
Jest też opcja że grasz na evade i przez to mój skrypt rzeczywiście może być słaby. Inne skrypty mogą być przydatne, ale jeśli kolidują z moim orbwalkerem to ich po prostu nie używam.
Posted 23 January 2018 - 11:21

używałeś wersji 0.27 -> orbwalker był broken, teraz nie ma problemu z przestojem w trakcie ataku (poprawione w wersji 0.28)
lol jest teraz taką grą, że jeśli chcesz wygrać nie możesz sobie pozwolić na błąd (decision making). Dawniej łatwiej można było się odbić, teraz jak enemy zdobędzie killa to linia jest 100% lose nie ważne że masz skrypta - oczywiście jeśli przeciwnik gra na poziomie przynajmniej wysokiego golda. Riot zrobił dużo aby gry trwały jak najkrócej.
Wierz mi że skrypt jest bardzo dobry, ważne jakie podejmujesz decyzje, samo trzymanie spacji to nic. Pamiętam jak na l# był profesjonalny skrypt do riven a ludzie płakali że mają po 0-10 -> a skrypt był tak dobry że można było dojść nim do challangera -> oczywiście z głową.
Jest też opcja że grasz na evade i przez to mój skrypt rzeczywiście może być słaby. Inne skrypty mogą być przydatne, ale jeśli kolidują z moim orbwalkerem to ich po prostu nie używam.
owszem używałem evade nie widziałem że to może kolidować a co do twitcha jakie ustawienie do e max ilośc staków czy mniej ustawić żeby to działało czy jak? i ogólnie to mi sie wydaje ze ta postac nie ma dmgu dopiero na full bildzie coś zabiera ;x
edit. czy jeżeli teraz jest wgrany w aio tpred to musze usuwac tą gamesteronpred?
Posted 23 January 2018 - 12:37

owszem używałem evade nie widziałem że to może kolidować a co do twitcha jakie ustawienie do e max ilośc staków czy mniej ustawić żeby to działało czy jak? i ogólnie to mi sie wydaje ze ta postac nie ma dmgu dopiero na full bildzie coś zabiera ;x
edit. czy jeżeli teraz jest wgrany w aio tpred to musze usuwac tą gamesteronpred?
nie trzeba nic usuwać, ważne żeby w informacji powitalnej (w grze) była wersja 0.32
Twitch jest słabiutki w early game -> wystarczy że wezmą na niego kontrę i już tylko farmić możesz. Stacki w gos external nie działają dla przeciwników - dlatego musiałem zrobić logikę opartą na timerach -> czasem E nie zadziała na 6 stackach bo program policzy to jako jedynie 5 -> ale jeszcze jeden auto atak i już odczyta jako 6 stacków. Tak się może dziać jak przeciwnik będzie w W, jeśli tylko atakujesz to zawsze po 6 atakach będzie 6 stacków.
E działa poprawnie.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users