Jump to content

Welcome to Gaming On Steroids Forums
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

EXTERNAL

• Please log in to reply
7 replies to this topic

grosiu04

grosiu04

Advanced Member

• Members
  • 80 posts
Siemaneczko mordeczki ;*

Zaczynam grać na externalu ale jak na razie wszystko ssie pałe jak dla mnie...
Jakimi postaciami polecacie grać na jakich skryptach które by działały w miarę ok i na jakich liniach?
Proszę o konkretne odpowiedzi ! pozdro ;*
  • 0

Treich

Treich

Advanced Member

• Members
  • 57 posts

Polecam LazyXerath na supporcie, nie musisz farmić i jedyne co robisz to trzymasz spacje i zabijasz enemy adc. 
Środek wtedy jest wolny, i jest szansa że ktoś inny wycarruje jak Tobie sie nie uda ;x
Poza Xerathem to Romanov ma fajne skrypty np. na Katarine i Vayne, radziłbym Ci przetestować każdy skrypt do postaci i stwierdzić który najbardziej pasuje do Twojego stylu gry, no i pamiętaj że External nie ma mega dobrych API itd więc graj bardziej ostrożnie ;x

• 1

gamsteron

gamsteron

Advanced Member

• Scripts Developer
  • 931 posts

Jeśli na externalu jest możliwa farma 106/107cs w 10.00 minucie to nie wiem czy taki słaby biorąc pod uwagę to, że jest undetected. Rozumiem gdyby idealnie zaprogramowany robił by jedynie 90-cs wtedy lepiej samemu. Czemu poruszam temat jedynie farmy ? Bo jeśli farma to inne rzeczy też da radę świetnie zaprogramować tylko potrzeba czasu, kod musi być dopieszczony. Myślicie że płatne skrypty na bolu powstawały w miesiąc ? Nie te skrypty powstawały miesiącami jak nie latami, ciągłe udoskonalenia, usuwanie złego kodu, zmiana na lepszy. To że nie ma tu dobrych devów albo są leniwi z braku pieniędzy czy niskiej ilości użytkowników oznacza tylko tyle że programowanie na external jest znacznie trudniejsze niż na internal, tu każdy szczegół musi być dopracowany. Jak na internalu ktoś walnie w kodzie byka to nie będzie on tak widoczny w praktyce jak na externalu. Musi być większa liczba użytkowników a wtedy devowie się zlecą -> dla niektórych praca nad kodem jedynie za donate jak kot napłakał i darmowy external się nie opłaca.

• 1

grosiu04

grosiu04

Advanced Member

• Members
  • 80 posts
Dzięki Panowie za rady . Xeratha potestuje a od siebie jak na razie dodam, że bardzo fajnie działa ZED od Romanova, a np do Caitlyn nie ma żadnego dobrego skryptu jest ta Legendary ale crashuje się w losowym momencie gry. Jeśli chodzi o farmę jest ok !
  • 0

igte

igte

Newbie

• Members
  • 8 posts

A skrypty brac normalnie z SCRIPT DATEBASE ? Czy moze gdzies na forum sa lepsze jakies ? 

• 0

grosiu04

grosiu04

Advanced Member

• Members
  • 80 posts
Ja raczej z "database" biorę aczkolwiek obczajam tematy na forum i komentarze czy to działa w miarę czy nie koniecznie ;)
  • 0

gamsteron

gamsteron

Advanced Member

• Scripts Developer
  • 931 posts

Nie wiem czy szczurekPros usunął mi komentarze, widocznie jakiś zagraniczny naopak zrozumiał  :) A moje podejrzenia bo wiadomo szczurekPros ma tu władzę hehe

Jeśli coś wcześniej źle działało to proszę wersja gotowa: http://gamingonstero...steron-aio-012/

Pięknie działa, ashe i twitch

Jeśli ktoś chce mogę dodać inne postacie. Piszcie swoje prośby w moim temacie albo tutaj.

• 0

szczurekPROS

szczurekPROS

GOD

• Local Support
  • 224 posts
  • LocationSzczawnica

Nie wiem czy szczurekPros usunął mi komentarze, z resztą co z tego :)

Jeśli coś wcześniej źle działało to proszę wersja gotowa: http://gamingonstero...steron-aio-012/

Pięknie działa, ashe i twitch

Jeśli ktoś chce mogę dodać inne postacie. Piszcie swoje prośby w moim temacie albo tutaj.

Nie usunąłem, ja tylko edytuje kiedy post łamie regulamin, ale zawsze jak edytuje to jest notka że usunięty post i powód

Przykład:

liK1q83JR4CZb9FyyTIsGw.png

Edited by szczurekPROS, 17 January 2018 - 07:22 .
Poprawa

• 1

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users