Login to Account Create an Account

EXTERNAL
Posted 13 January 2018 - 08:10

Zaczynam grać na externalu ale jak na razie wszystko ssie pałe jak dla mnie...
Jakimi postaciami polecacie grać na jakich skryptach które by działały w miarę ok i na jakich liniach?
Proszę o konkretne odpowiedzi ! pozdro ;*
Posted 13 January 2018 - 08:45

Polecam LazyXerath na supporcie, nie musisz farmić i jedyne co robisz to trzymasz spacje i zabijasz enemy adc.
Środek wtedy jest wolny, i jest szansa że ktoś inny wycarruje jak Tobie sie nie uda ;x
Poza Xerathem to Romanov ma fajne skrypty np. na Katarine i Vayne, radziłbym Ci przetestować każdy skrypt do postaci i stwierdzić który najbardziej pasuje do Twojego stylu gry, no i pamiętaj że External nie ma mega dobrych API itd więc graj bardziej ostrożnie ;x
Posted 13 January 2018 - 10:52

Jeśli na externalu jest możliwa farma 106/107cs w 10.00 minucie to nie wiem czy taki słaby biorąc pod uwagę to, że jest undetected. Rozumiem gdyby idealnie zaprogramowany robił by jedynie 90-cs wtedy lepiej samemu. Czemu poruszam temat jedynie farmy ? Bo jeśli farma to inne rzeczy też da radę świetnie zaprogramować tylko potrzeba czasu, kod musi być dopieszczony. Myślicie że płatne skrypty na bolu powstawały w miesiąc ? Nie te skrypty powstawały miesiącami jak nie latami, ciągłe udoskonalenia, usuwanie złego kodu, zmiana na lepszy. To że nie ma tu dobrych devów albo są leniwi z braku pieniędzy czy niskiej ilości użytkowników oznacza tylko tyle że programowanie na external jest znacznie trudniejsze niż na internal, tu każdy szczegół musi być dopracowany. Jak na internalu ktoś walnie w kodzie byka to nie będzie on tak widoczny w praktyce jak na externalu. Musi być większa liczba użytkowników a wtedy devowie się zlecą -> dla niektórych praca nad kodem jedynie za donate jak kot napłakał i darmowy external się nie opłaca.
Posted 14 January 2018 - 10:37

Posted 14 January 2018 - 09:26

A skrypty brac normalnie z SCRIPT DATEBASE ? Czy moze gdzies na forum sa lepsze jakies ?
Posted 15 January 2018 - 06:02

Posted 16 January 2018 - 07:43

Nie wiem czy szczurekPros usunął mi komentarze, widocznie jakiś zagraniczny naopak zrozumiał A moje podejrzenia bo wiadomo szczurekPros ma tu władzę hehe
Jeśli coś wcześniej źle działało to proszę wersja gotowa: http://gamingonstero...steron-aio-012/
Pięknie działa, ashe i twitch
Jeśli ktoś chce mogę dodać inne postacie. Piszcie swoje prośby w moim temacie albo tutaj.
Posted 16 January 2018 - 08:17

Nie wiem czy szczurekPros usunął mi komentarze, z resztą co z tego
Jeśli coś wcześniej źle działało to proszę wersja gotowa: http://gamingonstero...steron-aio-012/
Pięknie działa, ashe i twitch
Jeśli ktoś chce mogę dodać inne postacie. Piszcie swoje prośby w moim temacie albo tutaj.
Nie usunąłem, ja tylko edytuje kiedy post łamie regulamin, ale zawsze jak edytuje to jest notka że usunięty post i powód
Przykład:
Edited by szczurekPROS, 17 January 2018 - 07:22 .
Poprawa
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users