czemu wykrywa mi jakis firewall i nie chca sie w wstrzyknąć scrypty do lola ? wczoraj jeszcze wszystko działało (internal)
Login to Account Create an Account

nie działa mi lol
Posted 22 January 2018 - 10:16

Posted 22 January 2018 - 04:37

Witaj,
Wyłącz firewall i powinno wszystko wrócić do normy.
Pozdrawiam
Posted 22 January 2018 - 04:42

Wyłącz wszelkiego rodzaju antywirusy, firewalle. Pozdro.
Posted 22 January 2018 - 07:12

mam wyłączone i dalej to samo ( nie mam zadnego antywirusa na pc)
mam załączonego gosa gdy mi tylko wystartuje ekran ładowania wyskakuje błąd ze gos nie moze injectować sie do lola i pisze ze mozliwe ze to firewall/AV ale ja zapore mam wyłączona i nie mam zadnego antywirusa
Edited by Matikati1, 22 January 2018 - 07:23 .
Posted 22 January 2018 - 08:08

Wyłącz wszelkiego rodzaju antywirusy, firewalle. Pozdro.
mam wyłączone i dalej to samo ( nie mam zadnego antywirusa na pc)
mam załączonego gosa gdy mi tylko wystartuje ekran ładowania wyskakuje błąd ze gos nie moze injectować sie do lola i pisze ze mozliwe ze to firewall/AV ale ja zapore mam wyłączona i nie mam zadnego antywirusa
Posted 23 January 2018 - 02:36

Reinstall gosa (usun wraz z folderem GamingOnSteroids z %appdata%), zainstaluj od nowa loader. Wylacz wszystkie AV/Firewalle jakie masz i odpal instalke Loadera. Pobierz od nowa pliki, powinno smigac.
Wyglada na to ze AV/Firewall usunal ci jeden z waznych plikow, gdyz uznaje go za virusa.
Posted 23 January 2018 - 06:31

Reinstall gosa (usun wraz z folderem GamingOnSteroids z %appdata%), zainstaluj od nowa loader. Wylacz wszystkie AV/Firewalle jakie masz i odpal instalke Loadera. Pobierz od nowa pliki, powinno smigac.
Wyglada na to ze AV/Firewall usunal ci jeden z waznych plikow, gdyz uznaje go za virusa.
Dalej to samo zrobilem tak jak napisałeś nawet pare razy i restartowałem pc nic nie daje... nie wiem co jest grane ..
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users