Czesc, możecie mi poweidzieć jakich skryptów aktualnie używacie? takie co dzialaja w 100%?
Login to Account Create an Account

skrypty na ext
Posted 22 February 2018 - 08:33

Posted 22 February 2018 - 08:50

External czy internal?
Posted 22 February 2018 - 09:16

External. bo z tego co wczoraj próbowałem to mało co działa skryptów albo nie umiem korzystać. przy okazji zapytam bo wczoraj mi dizałało a dzisiaj juz nie, ponieważ nie widać w grze nic z tego co powinno być widać (postawiłem na nowo windowsa) czyli menu fps w rogu i wgl drafitngi. czyli mi nie wstrzykuje. dirext 9 trzeba miec? i tą przezroczystość? jak ją włączyć na win 10
edit. znalazłem temat, moze to pomoże ;p
http://gamingonstero...-32bit-process/
edit: no i dupa. przed włączeniem mam komunikaty o mysz i o cos jeszcze, jak klikne ok ok to idzie dalej, na ekranie logowania jest z prawej strony fps a potem znika w grze i nie działa :/ i wyłącza mi spotify w tym czasie
Posted 22 February 2018 - 09:44

Wyszedl nowy patch wiec ani internal ani external nie dzialaja, przez moze pare godz/dni.
Posted 22 February 2018 - 09:49

a to przez to moge miec komunikat o myszy przy włączaniu i wywalanie spotify? dokładnie to spotify wywala komunikat i sie zamyka: patternfinderFinder failed to find: [GameTimer] i PatternFinder failed to find: [MousePos]
Posted 22 February 2018 - 02:10

a to przez to moge miec komunikat o myszy przy włączaniu i wywalanie spotify? dokładnie to spotify wywala komunikat i sie zamyka: patternfinderFinder failed to find: [GameTimer] i PatternFinder failed to find: [MousePos]
dlaczego wywala mi spotify na ekranie ładowania? teraz juz bez żadnych komunikatów
edit: coś ruszyło jak wyłączyłęm wszystkie skrypty wiec któryś musi wywalać
Posted 22 February 2018 - 08:29

Używaj opcji edytuj.
Prosta sprawa:
Nie włączajcie loadera za każdym razem, gdy się zainjectuje do Spotify.
Tak działa EXTERNAL, on musi być ukryty w tym Spotify.
Jeśli widać Twój loader na pulpicie, to nawet nie próbuj włączać LoL'a, bo Ci wyrzuci grę ze względów bezpieczeństwa.
Co do injectowania:
Robisz to raz, a loader działa do czasu wyłączenia Spotify.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users