Tak jak w temacie, kiedy internal miał swoją ostatnią detekcje?
Login to Account Create an Account

GoS Internal ostatnia detekcja?

Best Answer szczurekPROS , 30 April 2018 - 07:25
Witaj szymon6474,
Internal jak to internal. Ja osobiście pierwszego bana otrzymałem po 2 latach używania GoS INT.
Jeżeli używasz humanizera i nie robisz jakiś sick akcji jak np kręcenie się w miejscu i 10/10 dodge to raczej tak łatwo bana nie dostaniesz, bynajmniej ja nie dostałem tak szybko bana.
Jeżeli masz więcej pytań pisz śmiało.
Pozdrawiam.
Go to the full post »
Posted 28 April 2018 - 07:53

Posted 28 April 2018 - 09:14

Codziennie
Posted 30 April 2018 - 07:25

Witaj szymon6474,
Internal jak to internal. Ja osobiście pierwszego bana otrzymałem po 2 latach używania GoS INT.
Jeżeli używasz humanizera i nie robisz jakiś sick akcji jak np kręcenie się w miejscu i 10/10 dodge to raczej tak łatwo bana nie dostaniesz, bynajmniej ja nie dostałem tak szybko bana.
Pozdrawiam.
Posted 30 April 2018 - 07:31

Witaj szymon6474,
Pozdrawiam.
Odczytaj discorda
Posted 30 April 2018 - 10:44

Odczytaj discorda
Już sprawdzam
Pozdrawiam
Posted 30 April 2018 - 10:56

Tu nie ma zależności humanizer czy nie. Riot wykrywa wstrzykiwanie programów trzecich do gry. Maksymalny czas życia konta po uruchomieniu internala - nawet na botach, to 2 tygodnie. Czasem ban leci już po 3 dniach, gdy będziesz dostawać reporty.
btw. Jak już używacie internala na zcrackowanych kontach to poleacm powyłączać wszystkie humanizery. Ban i tak będzie a wydajność możemy sobie polepszyć
Edited by puszyy, 30 April 2018 - 10:57 .
Posted 30 April 2018 - 04:51

Tu nie ma zależności humanizer czy nie. Riot wykrywa wstrzykiwanie programów trzecich do gry. Maksymalny czas życia konta po uruchomieniu internala - nawet na botach, to 2 tygodnie. Czasem ban leci już po 3 dniach, gdy będziesz dostawać reporty.
btw. Jak już używacie internala na zcrackowanych kontach to poleacm powyłączać wszystkie humanizery. Ban i tak będzie a wydajność możemy sobie polepszyć
3 tydzień leci i konto safe
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users