Login to Account Create an Account

External wykrywalność
Posted 10 February 2019 - 11:57

Posted 11 February 2019 - 11:32

External jest wykrywalny i dostaniesz standardowo bana co 2-3 dni.
Jeśli jednak zabronisz dostęp Riotowi do skanowania Twoich uruchomionych procesów, sprawisz, że External będzie niewykrywalny.
Jest jeden problem - sam musisz zablokować ten proces, według własnego sposobu.
Dlaczego nie zostało to zablokowane bezpośrednio w externalu?
Bo Liga Legend wykryłaby to w ciągu następnych dni i znów sposób byłby wykrywalny.
Posted 24 February 2019 - 07:45

te 2,3 dni przesadziłeś - np.
na tym koncie ostatnia gra na ext 8 dni temu (na op gg wszystkie gry nie chcą się pokazywać) https://eune.op.gg/s...erName=Didii060
to konto miesiąc i 12 dni ! Bez bana nie mam żadnej blokady procesu. https://eune.op.gg/s...ame=OperaWraith
jak ktoś nie wierzy to proszę passy eune OperaWraith:Toskaco1990 -> grałem tylko na GamsteronSimpleOrbwalker [podejrzewam że pewne wywołania API powodują detekcję] (nie ma farmy ale jest za to combo i użycie W (na kog mawie) https://github.com/g...leOrbwalker.lua
Posted 24 February 2019 - 07:56

te 2,3 dni przesadziłeś - np.
na tym koncie ostatnia gra na ext 8 dni temu (na op gg wszystkie gry nie chcą się pokazywać) https://eune.op.gg/s...erName=Didii060
to konto miesiąc i 12 dni ! Bez bana nie mam żadnej blokady procesu. https://eune.op.gg/s...ame=OperaWraith
jak ktoś nie wierzy to proszę passy eune OperaWraith:Toskaco1990 -> grałem tylko na GamsteronSimpleOrbwalker [podejrzewam że pewne wywołania API powodują detekcję] (nie ma farmy ale jest za to combo i użycie W (na kog mawie) https://github.com/g...leOrbwalker.lua
Nie wiem dokładnie od czego to zależy, ale mam wrażenie, że skrypty których używamy (i ich konfiguracje) mają duży wpływ.
Jeszcze niedawno dostawałem serię banów co 2-3 dni.
Obecnie używane konto żyje już tydzień.
Przy wyłączonym humanizerze i pełnym odpale konto żyło max 2 dni.
Obecnie staram się symulować grę legit (poza włączonym evade ), grając głównie adc - konta dłużej się trzymają.
Dziwne że takie rzeczy mają wpływ na bana, jeśli powodem jest wykrywalność wstrzykniętego procesu... Nikt w grze nie pisał, że jadę na skryptach.
Dodatkowo testuję różne zastosowania do blokowania skanowania procesu, ale póki co średnio to wychodzi.
Posted 24 February 2019 - 08:01

Nie wiem dokładnie od czego to zależy, ale mam wrażenie, że skrypty których używamy (i ich konfiguracje) mają duży wpływ.
Jeszcze niedawno dostawałem serię banów co 2-3 dni.
Obecnie używane konto żyje już tydzień.
Przy wyłączonym humanizerze i pełnym odpale konto żyło max 2 dni.
Obecnie staram się symulować grę legit (poza włączonym evade
), grając głównie adc - konta dłużej się trzymają.
Dziwne że takie rzeczy mają wpływ na bana, jeśli powodem jest wykrywalność wstrzykniętego procesu... Nikt w grze nie pisał, że jadę na skryptach.
Dodatkowo testuję różne zastosowania do blokowania skanowania procesu, ale póki co średnio to wychodzi.
Ja mam teorię że mój pred a co za tym idzie aio było detected przez ostatnie wiele miesięcy -> do tego crashowało. Dodałem sprawdzenie unit.visible i jak ręką odjął 0 crasha, i konto stoi. Nie wiem jak to się działo że operowanie na objekcie invisible (wywoływanie w nim GetPath etc.) wywalało apkę 32 bit -> tak jakby riot ac wykrywał bota i wywalał proces.
Posted 25 February 2019 - 03:21

Jestem ciekaw czy prywatny internal, który wkrótce wyjdzie, będzie skutecznie bezpieczny.
Feretorix pracuje nad nim cały czas z zamiarem pełnej niewykrywalności.
Jeszcze do końca nie wiadomo, ale możliwe, że GoS będzie miał 3 osobne projekty do LoL'a:
- publiczny, płatny external
- publiczny, płatny internal (to jeszcze nie jest pewne)
- prywatny, płatny, niewykrywalny internal z opcją aplikowania o dostęp (coś na obecnej zasadzie PUBG).
Posted 04 March 2019 - 12:34

Podpinając się do tematu sam używam teraz od 3 tygodni WR/Gamesteron/ISaga i nie ma banicji, testuję only Aram skrypty tylko problemem jest Crash klienta bądź spotify.
Zaznaczę że jakieś 2 msc temu podczas wstrzyknięcia tylko, na 2 dzień ban.
Ps: jak dostanę banicje to dopisze
Posted 04 March 2019 - 01:24

Podpinając się do tematu sam używam teraz od 3 tygodni WR/Gamesteron/ISaga i nie ma banicji, testuję only Aram skrypty tylko problemem jest Crash klienta bądź spotify.
Zaznaczę że jakieś 2 msc temu podczas wstrzyknięcia tylko, na 2 dzień ban.
Ps: jak dostanę banicje to dopisze
Część skryptów powoduje crashe.
Po 9.4 zaczęły crashować skrypty od pussykate, ale z tego co wiem, próbuje je wyeliminować.
Co do banów: Od patcha 9.4 nie dostałem żadnego bana.
Posted 31 March 2019 - 03:44

No dobra, czas najwyższy Banicja
Posted 31 March 2019 - 05:09

No dobra, czas najwyższy
Banicja
Dużo osób dostało wczoraj bana.
Cóż - era bezpiecznego skryptowania już dawno minęła.
Każdy powinien się z tym liczyć, że każde skryptowe konto jest tymczasowe.
Niestety...
Posted 02 April 2019 - 12:55

Jestem ciekaw czy znajdzie się jakiś sposób na ominięcie owych zabezpieczeń, zapewne jak do tego dojdzie to będzie to kosztowało około 100$ bo jednak ryzyko przecieku będzie nadal duże.
Posted 02 April 2019 - 02:36

Jestem ciekaw czy znajdzie się jakiś sposób na ominięcie owych zabezpieczeń, zapewne jak do tego dojdzie to będzie to kosztowało około 100$ bo jednak ryzyko przecieku będzie nadal duże.
Podejrzewam, że jeżeli wyjdzie GoS internal, to właśnie tyle będzie kosztował.
Na pewno ma być prywatny i ograniczony na sloty.
Posted 04 April 2019 - 02:25

Jestem ciekaw czy prywatny internal, który wkrótce wyjdzie, będzie skutecznie bezpieczny.
Feretorix pracuje nad nim cały czas z zamiarem pełnej niewykrywalności.
Czemu prace trwaja nad private internal a nie external? Czyz internal nie jest bardziej podatny na wykrycie?
PS. Nie znam sie, zielony jak ogórek.
Posted 04 April 2019 - 10:22

Czemu prace trwaja nad private internal a nie external?
Czyz internal nie jest bardziej podatny na wykrycie?
![]()
PS. Nie znam sie, zielony jak ogórek.
Czy trwają... Szczerze to nikt tego nie wie.
Internal jest bardziej podatny na wykrywalność, ale jeżeli pozostanie prywatny i będzie miało do niego dostęp (przykładowo) 100 osób, to może pozostać dłużej niewykrywalnym niż publiczny external.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users