Zwei e defapt german, dar mereu il vezi cu ip de Romania =))
Mai sus a vorbit in romana..
Zwei e defapt german, dar mereu il vezi cu ip de Romania =))
Mai sus a vorbit in romana..
Google Translate
Cate scipturi diferite pot sa folosesc deodata? 5 ca si pe BOL?
Cate vrei, doar sa nu-ti lagheze prea tare dupa.
Cum postez o intrebare?
SAlut! Ma poate ajuta cineva,care stie sa-l foloseasca ? am o problema,adica nu o problema,niste intrebari,nu stiu daca merge,Skype: placinta.andrei3,sau lasati-mi mesaj in private,va rog frumos,Mersi.! Oricine.
.
Edited by Ublecx, 24 June 2021 - 08:34 .
Salut, sunt incepator cu folosirea scripturilor si am o problema. Il activez, intru in joc si cand sunt la "spawn" si apas Click Dreapta primesc "Not Responding". Ma puteti ajuta va rog ?
Ce script folosesti? Si incearca sa joci in windowed mode.
Am folosit scripturi(doar awarness) aprox. 2 luni si BAM! Riot m-a banat permanent.... Ceva tips pentru datile viitoare?
Am folosit scripturi(doar awarness) aprox. 2 luni si BAM! Riot m-a banat permanent.... Ceva tips pentru datile viitoare?
Doar awarness? Fara dodge, combo si altele? Cam ciudat
Salut, mai sunteti careva?
Yeeeeeeeeeeeeeee.
salut noroc xD
Cum de sunt atat de multi hackeri romani? xD
Adica m-am uitat la video-ul de la topicul cu rezolvatul problemelor si eram ceva de genu WTF?, totusi ce imagine de desktop avea ala si ce muzica de fundal
Salut am dat la Loader o scanare cu VirusTotal si imi zice ca a gasit 37/63 ! Este safe Loader-ul sa stiu ?
Salut am dat la Loader o scanare cu VirusTotal si imi zice ca a gasit 37/63 ! Este safe Loader-ul sa stiu ?
Eu nu am nici o problemÄ cu el, doar scÄderea de fps Či cam atât, folosesc doar sÄ vÄd range-ul la turete, autosmite-ul pentru junglÄ, Či champion lines sÄ ĂŽmi arate campionii care vin ĂŽnspre mine, Či cam atât cred. Sper sÄ nu iau ban...
Hai ca e bine , continuati cu hakurile )
apoi si eu vreau
dar mie nu-mi merge scriptu
Cat de detectabil e scriptul?
Foloseam in 2k15 ultima oara.
Ma refer daca scot auto farm, dodge script etc. cele vizibile.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users